Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Naše činnosti : - údržba komunikací a chodníků - správa a údržba nemovitostí - obchodní činnost - sprostředkovatelská činnost - terénní úpravy, výsadba a údržba zeleně - provozování kanalizace - služby se speciálními stroji - poskytování technických služeb - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalaterství a ...

Prodej balkonových květin, bylinek, skalniček, trvalek, sukulentů. Provádění sadby zeleniny. Nabídka květinových dárkových, svatebních či smutečních vazeb. Výsadby zahrad, údržby zahrad, jarní a podzimní vertikutace trávníků, řez živých plotů, kácení stromů, řezy a celoroční péče o ovocné dřeviny, poradenský servis

Kácení stromů v nepřístupných a rizikových podmínkách pomocí stromolezecké techniky: - frézování pařezů - ošetřování stromů - výsadba - poradenská činnost stromy.

Nabízíme generální i pravidelný úklid domácnosti prováděný stálou hospodyní, úklid kanceláří, ordinací, obchodních a výrobních prostor, mytí oken a výloh, dveří, obkladů, čištění sedacích souprav, koberců a čalounění strojem Kärcher, strojové mytí podlah, nakupování, praní, žehlení, stěhování, hlídání dětí (služby naší chůvy), údržbu zahrad a ...

Projekce a realizace sadových a zahradních úprav. Pěstování a prodej: - okrasné dřeviny - sazenice květin a zeleniny - truhlíkové a balkonové květiny. Maloobchodní prodej: - zahrádkářské potřeby - řezané a hrnkové květiny - sazenice zeleniny a letniček - květiny pro balkony a truhlíky - semena, cibule, hlízy - postřiky, ...

Realizace zahrad, zídek. Zahradní jezírka. Údržba zahrad a trávníků. Závlahové systémy. Kácení stromů.

Zahradnictví, zahradní služba. Výsadba, údržba, zakládání: -okrasné zahrady, zahrádky -parky, rekonstrukce parků -sady, projekce sadů, sadovnické úpravy -zeleň, zeleně -přesazování stromů, stromků. Služby: -jednorázová i pravidelná údržba veřejné, soukromé a firemní zeleně -zavlažování zeleně -Instalace, realizace: -vodní ...

Zahradnické práce, zahradník: -zakládání veškeré zeleně včetně hrubé i jemné modelace terénu -přírodně krajinářské úpravy -výsadby stromů, keřů, rostlin -drobné zahradní stavby. Údržba-zeleň. Projektování-zahrady. Sadové úpravy.

Profesionální floristické aranžmá, dle Vašeho výběru a přání: - svatba, narozeniny, promoce, pohřební kytice, výzdoby hotelů, firem. Údržba zeleně a sekání trávy v lokalitách Ostrava, Opava, Frýdek-Místek.

Stavební práce: - zateplování fasád - rekonstrukce domů - stavby rodinných domů na klíč - revitalizace panelových domů - dřevostavby - realizace zahrad.

Návrhy a realizace ekologických zahrad, zahrad v přírodním stylu. Nabídka bylinek, léčivek, jedlých trvalek, ovocných dřevin.

Údržba komunikací. Údržba zeleně: - kosení travnatých ploch - vysekávání příkopů - odvoz biomasy. Lesnické práce.

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Výroba, prodej: -zahradní architektura-vymývaný beton: -mobiliáře-zahradní krby, fontány, lavice, stoly, sedáky, stromové obruby, okrasné betonové sloupky a koule, květníky, odpadkové koše -zatravňovací tvárnice, plotové prvky, zahradní altány, pergolové systémy, kolumbária, betonové sloupky pro elektrické ...

Komunální služby. Správa, údržba, oprava: - vodovodní a kanalizační sítě, vodovod, kanalizace - místní komunikace - veřejná zeleň - bytový fond a majetek obce - sběrný dvůr.

Realizace a údržba zahrad, sečení zahrad a průmyslových areálů, kácení stromů, vertikutace trávníků, výsadby stromů a keřů a mnoho dalšího.

Návrhy a realizace zahrad. Zahradnické práce: - hrubé terenní úpravy - výsadba stromů - založení trávníků.

Návrhy a realizace lesních zahrad, ekozahrad. Konzultace, zhotovení návrhu, realizace, osazování zahrad.

Práce: - úprava zahrady a sadu - projektování zahrady. Výsadba rostlin.

Projekt, realizace a údržba zahrad. Zahradní architektura. Rodinné zahrady. Okrasné zahrady. Sadové úpravy. Trávníky, traviny. Záhonové obrubníky. Zahradní jezírka. Zpevněné plochy, cesty. Zahradní posezení.

Činnost: - sadové úpravy - ozelenění rekultivovaných ploch - výsadba, kácení, ořez stromů a keřů - zakládání trávníků a jejich údržba - realizace soukromých zahrad a parků - přípravné a dokončovací práce pro stavby - demoliční a zemní práce - údržba zeleně - kosení, vyhrabání listí, pletí záhonů a keřů - stříhání živých plotů - ...

Realizace zahrad. Návrhy zahrad. Údržba zahrad. Prodej sazenic.

Zahradní architektura, služby: - realizace zahrad - projektování zahrad - rekonstrukce zahrad - terénní úpravy - údržby zahrad - úklid sněhu.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Realizace zahrad na klíč: - terénní úpravy pozemku - výsadba dřevin, rostlin - založení trávníiu semenem - mulčování výsadeb - kácení stromů.