Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Projekce, realizace, úpravy, zakládání - zahrady. Služby: - údržba veřejné zeleně - prořezávání dřevin - odstranění pařezů - kácení stromů - rekultivace devastovaných ploch. Prodej: - kameny - substráty, hnojiva, trávní osiva a postřiky - zahradní a lesní technika. Sídlo firmy: - Zahradní 84, Bohuslavice u Hlučína.

Společnost MoVa zahrady s.r.o. se specializuje na modernizaci zahrad - stromy, pokojové, řezané rostliny, mechové obrazy, zeleninová sadba a další.

Autodoprava: - silniční - kontejnerová doprava. Stavební činnost: - výkopové práce. Svoz a likvidace odpadů. Celoroční údržba komunikací. Terénní úpravy: - parkové a sadové údržby zeleně. Restaurace U Kočky: - stravování. Kulturní a společenské zařízení: - sál, kapacita 300 míst.

Zahradní a zemědělské služby. Návrhy, realizace, údržba zahrad.

Okrasná školka, zahradnictví. Pěstování, prodej: - okrasné dřeviny, stromky, keře (listnaté, jehličnaté), jehličnany - pnoucí, vřesovištní růže. Projekce, realizace: - sadové úpravy - rodinné zahrady - výsadba dřevin - údržba veškerých prostranství.

Andrea Ambrožová se zaměřuje na prodej ovocných stromků, navrhování, realizace a údržbu zahrad a na rostlinnou výrobu.

Zahradnické práce: - zahrady na klíč - projekce zahrad - úpravy okrasných křovin a plotů - výsadby, zástřihy - vybudování rybníků a vodních ploch - vytvoření zavlažovacího systému - údržba trávníků.

Služby: - péče o stromy - řez stromů výchovný, bezpečností, zdravotní, redukční - kácení stromů - péče o zahradu - pěstování letniček k řezu - prodej okrasných rostlin

Helena Štverková se zaměřuju na lesní práce, údržbu zahrad, kultivaci pozemků, rizikové kácení a práce z plošiny.

Zahradnictví, ovocná a okrasná školka. Maloobchod, prodej: -okrasné dřeviny -stromky, keře -zemina, substráty -semena. Výsadba, údržba, úprava: -veřejná, soukromá zeleň -zahrady.

Provozování čerpací stanice. Zajištění kompletních projektů realizace vodovodů. Správa a údržba vodovodů. Zemní a stavební práce: - stavba vodovodů a kanalizace - rekultivační a sanační práce - odbahňování - krajinné úpravy - rekonstrukce a opravy budov.

Činnost: - realizace zahrad, firemní a veřejné zeleně

Návrhy, realizace a zahrady a sadové úpravy Servis - zahradní technika

Zahradnictví. Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad. Maloobchod, prodej: - listnaté a jehličnaté keře - trvalky a skalničky - ovocné stromy a keře - sazenice zeleniny - letničky - zemina - postřiky - hnojiva.

Dana Ličmanová Lazarová se zaměřuje na navrhování a realizaci návrhů zahrad, péči o trávník, rostliny a hnojení.

Návrh, realizace: - zahrady Prodej, e-shop, oprava, servis: - zahradní technika - nářadí - zahradní grily - skleníky - zahradní nábytek

Dodávka, prodej, bazar: -zemědělské traktory Služby: -návrhy a realizace zahrad. -zakládání trávníků. -následná péče o zahradu, hnojení trávníků, provzdušňování trávníků -vázání kytic a věnců Prodej, maloobchod: -letničky, trvalky -řezané a umělé květiny -mulčovací kůra -substráty -hnojiva -postřiky

Zahradnické práce: - realizace, údržba zeleně - zakládání a péče o zahrady, arboristika - údržba ploch veřejné a podnikové zeleně - zahradní jezírka - kompletní péče o trávníky.

Firma Vladimír Dadok se již od roku 1990 specializuje na údržbu stromové zeleně, kosení, kácení, ořezy a výsadbu stromů. Jelikož disponujeme vlastním potřebným strojním vybavením, jsme schopni realizovat zakázky různého rozsahu tak, aby byly vždy provedeny v co nejlepší kvalitě a ceně. Svou činnost nabízíme nejen soukromým osobám, ale také ...

Věra Juříčková se specializuje na: - zahradní architektura, návrh, úpravy - zahrady projekt zpracovaný počítačovým 3D programem - terénní modelace - vizualizace návrhu trojrozměrnou prostorovou grafikou - realizace zahrad na klíč - zídky, okrasná jezírka, skalky - poradenství

KTgardens s.r.o. je zahradnictví specializující se na projektování zahrad na míru. Tito profíci přijedou na pozemek, vyměří, dle fotodokumentace navrhnou a zrealizují projekt, díky kterému se promění pozemek na Vámi požadovanou vizi zahrady.

Návrhy, vizualizace projektu v 3D, realizace a údržba zahrad a firemní zeleně. Sečení pozemků, chemické ošetřování, úklid sněhu, stříhání ovocných a okrasných rostlin, výsadba, hnojení, vertikutace, kompletní starost o vaši zahradu

Služby: - úklidové práce - údržba zeleně - malířské a natěračské práce - výškové práce - výměna kuchyňské linky - rekonstrukce koupelen - deratizace

Firma Julius Demeter se sídlem v Ostravě se zabývá pracemi v oboru stavebnictví. Nabízíme například přípravné a dokončovací stavební práce, bourací a zemní práce. Dále malování a štukování a také údržbu zahrad a komunikací, včetně odklízení sněhu. Můžete se na nás obrátit také s požadavkem na úklidy nebytových prostor, kanceláří a ...

Technické služby. Údržba místních komunikací: - místní komunikace - zimní údržba - občanská vybavenost. Služby: - veřejná zeleň - veřejné osvětlení.