Péče o zahradu je někdy velkou přítěží. Pravidelný úklid, výsadba stromků a rostlin, realizace terénních úprav, hloubení jezírek, pokládka kobercových trávníků. Všechny tyto a mnohé další krajinářské, parkové a zahradní úpravy dokáží oživit každý pozemek.

J.O.Arbo s.r.o.
Společnost J.O.Arbo s.r.o. se specializuje na krajinářské a zahradní práce - od úpravy terénu po sadbu okrasných dřevin a jejich následnou údržbu, kácení stromů, realizaci plotů a opěrných zdí, pergol, teras a dlažeb a zahradních domků, Firma si zakládá na kvalitě odvedené práce a spolehlivosti. Sídlo společnosti se nachází v Praze.
J.O.Arbo s.r.o.
Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Zahradnictví, prodej: - tůje, thuje Služby: - realizace zahrad - zakládání trávníků - údržba zeleně - výkopové práce

Kontejnerový svoz: - komunální odpad. Úklid: - veřejná prostranství - zimní údržba. - městská zeleň.

Služby - projektování zahrad - terénní úpravy - údržba zeleně - kácení stromů - těžba a přibližování dřeva - zimní údržba komunikací - zavlažování - stavba a montáž plotů a oplocení.

Jsme stavební firma zaměřující se na stavební práce a demolice. Jak již bylo uvedeno naše společnost provádí zemní práce a terénní úpravy, bourací práce a také demolice. Dále naše služby zahrnují zateplování fasád, pokládku zámkové dlažby či chodníky. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně a našim cílem je kvalitně odvedená práce a ...

Pobočka. Úklidové služby.: - pro obchodní centra, administrativní budovy, výrobní haly a zdravotnická zařízení - pravidelný úklid, základní úklid, hygienický servis. Ostraha objektů a budov. Fyzická ostraha osob a majetku. Údržba zeleně a venkovních ploch. Sídlo firmy: - Trnkova 630/34, Brno-Líšeň.

Realizace a údržba zahrad. Sečení travnatých ploch a mulčování. Výsadba stromů a keřů. Pěstební práce v lese. Rizikové kácení. Prodej dříví. Školkařská činnost.

Pan Richard Bartoň se zabývá poskytováním služeb v oblasti lesního hospodářství, polními pracemi, traktorovou dopravou, pluhováním silnic, rizikovým kácením stromů a také sečením travnatých ploch. Dále u nás můžete zakoupit stavební řezivo. Naše firma se nachází v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - těžba a přibližování ...

Nabízíme jednotlivou službu (návrh zahrady/ realizace/ údržba), nebo komplexní řešení zahrady na klíč (vytvoříme zahradu od návrhu, přes realizaci a následně ji udržujeme).

Společnost GARA MNP s.r.o. provádí zemní a výkopové práce, komplexní stavební činnost, nákladní a dodávkovou dopravu, prodej sypkých hmot a materiálů, zimní údržbu strojní mechanizací. Dále nabízíme vrtné práce, vrtání studní, studnařské práce, projekce. Zjišťování vodních zdrojů, poradenství, průzkum v oblasti hydrogeologie a ...

Společnost JASPA s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá službami v oblasti správy a údržby nemovitostí. Největší objem zaujímají úklidové služby domácnosti, kanceláří, firem. Samozřejmostí služeb je mytí oken a rozsáhlých podlahových ploch. Také poskytuje péči o zeleň a zahrady a zajistí služby v oblasti ostrahy.

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Firma Ivany Plesníkové - Moana zahrady sídlí ve Frýdku-Místku a zaměřuje se na zahradnické a floristické práce. Navrhuje a realizuje okrasné, užitkové a bylinkové zahrady. Specializuje se na bio zahrady. Provádí přeměny a rekonstrukce zahrad, údržbu zeleně a trávníků. Poskytují konzultace, poradenství, vzdělávací programy a kurzy. Naše služby: ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - kompletní stavební činnost - zimní údržba - prodej sypkých hmot a materiálů - kácení stromů, křovin a náletů.

Návrh, projekce, realizace: - zahrady, zahrad

Firma Pavel Mašík provádí veškeré zednické práce, montáže sádrokartonů, pokládku dlažby, malířské a natěračské práce i údržbu zahrad. Mezi naše činnosti patří také služby hodinového manžela. Sídlíme v obci Hodslavice, okres Nový Jičín. Provádíme tyto práce: - zednické práce, zedník - montáž sádrokartonu, podhledů - sádrokartonářské ...

Terénní úpravy zahrad, parků. Pěstování rostlin.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Zahradní architektka se specializací na Feng Suej. Služby: - návrhy zahrad - návrhy zeleně v interiéru a exteriéru - návrhy veřejné zeleně - zpracování podkladů návrhu zeleně pro žádosti o dotace - poradenství a konzultace Feng Suej.

Nabídka zahradnických služeb a květinářství. Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - rekonstrukce zahrad - založení, údržba trávníku - údržba zahrad. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - svatební kytice - dekorace interiérů - smuteční vazba - suché aranžmá - okrasné dřeviny - semena a cibuloviny - ...

Údržba zeleně: - sečení trávníků ( parkových i ruderálních) - zakládání trávníků - provzdušňování trávníků - ořez a tvarování živých plotů - ořezy a kácení stromů - frézování pařezů - drcení a štěpkování větví - výsadba stromů a keřů.

Dopravní značení. Opravy: - komunikace. Údržba zeleně. Servis, prodej, půjčovna dopravního značení, světelná signalizace, sanace spár a trhlin v komunikacích, silnicích. Opravy výtluků ve vozovkách od návrhu po realizaci. Vyřízení veškerých povolení.

Zahradnictví, prodej, e-shop - stromy, jehličnany, okrasné dřeviny. Služby - návrhy a realizace zahrad.