ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Zahradnictví: -projekty, realizace živé a umělé zeleně -dodávky okrasných zahrad na klíč -zemní práce -zakládaní a ošetřování travnatých ploch -pokládání travnatých koberců -řez a kácení v extrémních podmínkách -květinová výzdoba interiérů -zavlažovací systémy (GARDENA). Zahradní architektura.

Naše firma se zabývá zeleninovou a květinovou sadbou. Dále květinami pro Váš balkón, výrobou smutečních věnců a kytic. Tvoříme dušičkovou i adventní vazbu. Prodáváme substráty, hnojiva, postřiky.

Naše zahradnictví se zabývá: - roubování okurek - melounů - rajčat - paprik. Nabízíme široký sortiment sadby . - zeleniny - převislých balkónových květin - letniček Prodáváme: - zahradní substráty - hnojiva - mulčovací kůru - textilie.

Naše zahradnictví se zaměřuje nejen na obchodování s krásou květin, které nabízí svým zákazníkům v té nejlepší kvalitě, ale obchodní filozofie firmy je napojená na učení feng-shui, které pochází z dálného východu a navazuje na tisíciletou tradici. V nabídce zahradnictví Škoda najdete řezané a pokojové květiny, venkovní a balkónové květiny, velké ...

Prodej: - zeleninová a květinová sadb - řezané květiny - na objednávku - smuteční vazba - dušičkové a vánoční zboží

Květinářství Fantazie Květinářství, květiny, maloobchod, prodej: - květiny - široká škála denně čerstvých řezaných květin, dárkového zboží a doplňky do interiéru. Naše obchody najdete v centru Nového Bydžova a Městce Králové.

Činnost - malířské a natěračské práce - drobné zednické práce - pokládka plovoucích podlah, - montáž nového nábytku - zahrádkářské práce, osazování a údržba okrasných záhonů - stavba pergol a altánů.

Naše firma Vám nabízí kvalitní zboží ze skladových výprodejů, zboží nahrazené novými kolekcemi od domácích potřeb až po ratanový nábytek. Firma Anekt CZ z Hradce Králové nabízí dále kvalitní sady hrnců Tescoma, jídelní soupravy, výtvarné hračky, příbory Toner a mnoho dalšího. V našem e-shopu si můžete srovnat zboží podle ceny, nebo ...

Návrhy a realizace zahrad - údržba a obnova zeleně - pokládka travních koberců a zakládání trávníků - půjčovna stroje na kultivaci a modelaci terénu - návrhy a realizace závlahových systémů.

E-shop, internetový obchod - odpuzovače hmyzu a škůdců - pachové ohradníky - ultrazvukové odpuzovače - fotopasti. Výdejní místo, reklamace, vrácení zboží - Veverkova 1343/1, Pražské Předměstí, 500 02 Hradec Králové

Naše rodinná firma se zabývá velkoobchodem, maloobchodem v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů, brusiva a vzduchotechniky s kompletním servisem. Zahradní technika: - STIGA, Briggs & Stratton, Honda, SOLO, SNAPPER, WEGA, Partner, GARDENA, FLYMO, AMMA CZECH, ZENOAH, OREGON - sekačky, traktůrky, ridery, křovinořezy, řetězové ...

Prodej, montáž: - okna - dřevohliníková, eurookna, špaletová okna, plastová a plasthliníková okna INTERNORM - vchodové a interiérové dveře - prodej zábradlí, samonosných nerezových a dřevěných schodišť - garážová vrata LOMAX - parapety - vířivé bazény - centrální vysavače Prodej montovaných dřevostaveb Sídlo: Karla Čapka ...

Činnost: - zemní práce - výkopové práce - zahradní a terénní úpravy - pokládka zámkové dlažby - základy staveb - výkopy bazénů - výkopy kanalizace - výkopy inženýrských sítí.

Činnost: - kácení a ošetřování stromů - rizikové kácení - výškové práce

Zahradnictví. Prodej - květiny - Květinová a zeleninová sadba - substráty, hnojiva - květinové vazby, kytice.

Lesnické a zahradní práce - kácení stromů - štěpení a drcení větví - seřezávání a pořez stromů.

Stavební činnost - pasivní domy - nízkonenergetické stavby - rekonstrukce domů, přestavby na pasivní domy. Realizace přírodních jezírek.

Zahradní centrum. Pěstování a prodej rostlin - okrasné keře, traviny - trvalky, balkonovky - hnojiva, substráty.