ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
VULCANUS design s.r.o. se zaměřuje na výrobu bezúdržbových designových grilů, nástavců a roštů.

Prodej univerzálních zahradnických potřeb a specializované elektroniky pro velké firmy, univerzity a státní podniky. - průmyslové osvětlení a vzduchotechnika využitelná ve skladech, halách, restauracích, barech, hernách, šatnách, v domácnostech při pěstování ovoce, zeleniny a okrasných rostlin ve sklenících a boxech. - měřící přístroje a ...

Barron’s grills nabízí k prodeji na svém e-shopy grily včetně příslušenství, poskytuje i půjčovnu grilů. Také provádí servis zahradní techniky, motorek a skůtrů, čtyřkolek a servis malé stavební techniky.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Návrh zahrad a veřejných prostor především v okolí Olomouce, ale na základě dohody i kdekoliv jinde.

Firma KOVO AGRO Koutný s.r.o. - Servis zemědělských strojů a užitkových vozů Hledáte spolehlivého partnera pro opravy vaší zemědělské a zahradní techniky nebo užitkových vozidel? Obraťte se na firmu Bohuslav Koutný, která působí v Olomouci a okolí. Nabízíme vám kvalitní služby v těchto oblastech: -Opravy zemědělské techniky - opravujeme ...

100wood se zaměřuje na zakázky na míru ze dřeva do interiérů i exteriérů. Společnost vyrobí pro Vaši domácnost schody, nábytek, kuchyně a podlahy a na zahradě Vám postaví pergolu, chatku, vrata a mnoho dalšího. Výrobu poskytuje i podnikatelským subjektům.

Vítejte v našem Květinářství Kala. Rozmanitý sortiment řezaných a hrnkových květin naleznete právě v našem květinářství. Rádi Vám připravíme kytičkou pro jakoukoliv příležitost. Ať již se jedná o svatbu, narozeniny či jen pro potěšení. Dále pro Vás uvážeme smuteční kytice, věnce či květinové koše. Pokud chcete zakoupit letničky, ...

Ateliér se zabývá krajinářskou architekturou se zaměřením na volné plochy měst, obcí a krajinu mimo zástavbu. Zpracujeme architekturu zeleně ve veřejných prostorech měst, obcí. Zahradní koučink - pomoc s realizací zahrady, parku.

Velkoobchod, internetový prodej: - zahradní jezírka - příslušenství pro jezírka - ryby, vodní rostliny - doplňky.

Radek Procházka provozuje květinářství se zaměřením na řezané svatební i smuteční kytice, hrnkové květiny, dekorativní předměty, umělá aranžmá a mnoho dalšího.

Společnost provozuje Internetový obchod s nábytkem a nákladní autodopravu do 3, 5 tuny.

Designové studio v Olomouc. Zabývá se architekturou, interiérovým designem, produktovým designem a zahradní architekturou. Provoz designshopu s českým bytovým designem.

RAUERHOLZ s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti schodů, vrat, krovů, zahradních prvků, teras, dveří, interiérového nábytku a mnoho dalšího. Provozovna: Zámecká 742, 78353 Velká Bystřice

Kamenné květinářství v Olomouci zaměřené na prodej pokojových rostlin. Široký výběr pokojovek pro začátečníky, raritní a baby pokojovky, pet friendly pokojové rostliny. Doplňkový prodej květináčů, pomocníků pro pěstování pokojových rostlin. Možnost objednávky přes e-shop.

Květinářství Maloobchod: - květiny - keramika - dárkové předměty. Rozvoz květin - okres Prostějov.

Rizikové kácení stromů v oblasti Hranice, Olomouc, Hostýnské vrchy

Firma se zabývá pracemi v oblasti zahradníci, návrhy a realizace zeleně, okrasné zahrady a architektura zahrad, zahradní jezírka. Realizace zelených střech a fasád, zavlažovací systémy pro zahradu.

Nabízíme široký sortiment vybavení pro domy, byty, dílny, zahrady, kanceláře, firmy, volný čas atd...

Jsme výrobci horkých koupacích sudů. Máme dlouholeté zkušenosti s výrobou, která je ověřena spokojenými klienty. Spolupracujeme s velkým množstvím firem a soukromých subjektů v rámci Evropy, kteří jsou spokojeni s naší prací. Všechny koupací sudy jsou vyráběny rukama specialistů a zároveň při výrobě koupacích sudů používáme nové moderní ...

Prodej: - železářství - krbová kamna a sporáky - krbové vložky - krbová kamna s výměníkem - kuchyňské potřeby - jizdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Zahradnické centrum 4500 m2. Zahradní architektura. Vazba květin. Dekorace, poradenství. Balkónové rostliny, trvalky, dřeviny.

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Výroba, prodej - plastové potrubní systémy z polyetylenu a polypropylenu - tlakové trubky - tvarovky - plastového vodovodního a kanalizačního potrubí Půjčovna, pronáje - svářecí stroje Dodávka - závlahové systémy

Zahradnictví Chovanec je zahradní centrum v Lipníku nad Bečvou specializující se na vlastní pěstování a prodej keřů, ovocných stromů a bahenních ibišků. Na e-shopu si můžete vybrat fólie izraelské značky GINEGAR.