ARBO - zahradnictví, s.r.o.
Hrdlička & Syn
Green4Life s.r.o.
Květinka Blanka s.r.o.

Zahrada je nedílná součást rodinného domu. Vybavte ji zahradním nábytkem zahrnující stoly, židle, křesla, dětský nábytek, houpačky a podobně. Nezapomínejte ani na její údržbu pomocí travních sekaček, křovinořezů, ručně nesených strojů a dalších pomůcek.

Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Květinářství Jaroslava Lindová nabízí svým zákazníkům širou a pestrou škálu čerstvých řezaných i hrnkových květin, kterými můžete obdarovat své blízké. Vytvoříme vám krásné kytice, které udělají radost každé ženě a vhodně podtrhne každou událost.V našem květinářství vás vždy s úsměvem přivítáme a rádi poradíme s výběrem květin.
Květiny Jaroslava Lindová - řezané a hrnkové květiny
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Kompletní řešení interiérové zeleně a to včetně následné péče Vám zajistí společnost Green4Life s.r.o. Specializujeme se zejména na realizace vertikálních zahrad, ale našim klientům jsem schopni nabídnout služby i v oblasti mechových stěn, interiérové zeleně či dekorativní zeleně. Sídlíme na adrese V Štíhlách 2031/12, Praha.
Green4Life s.r.o. - vertikální kaskádové zahrady
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Kompletně smontované skleníky dodá firma Skleníky Bureš z Kroměříže. Zajistí dovoz po celé ČR, kotvení je v ceně. Standard skleník z polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí má rozměry 4 x 2,5m, dodáme i skleníky atypických rozměrů. Skleník váží zhruba 50kg, takže je snadné jej přesouvat. Hliníková konstrukce nekoroduje, není tedy třeba ji udržovat. ...
Skleníky Bureš vyrábí smontované skleníky - dovoz zajištěn po celé ČR
Výstavba, rekonstrukce: - inženýrské sítě - vodovody, kanalizace, čistírny odpadních vod - plynovody - chodníky, komunikace Zemní a výkopové práce. Pronájem potrubních laserů značky Topcon TP - L4B. Návrhy a realizace zahrad.

Dodávka, servis, údržba: - bazény, bazénů - příslušenství - whirlpool - zakrývací systémy Výstaba: - koupací a zahradní jezírka Zakládání a údržba zahrad.

Maloobchod, prodej, servis: - zahradní technika STIHL (sekačky, motorové pily, křovinořezy, vysavače listí, vysokotlaké čističe...).

Stavební společnost FREKO a.s. se zaměřuje na služby spojené s údržbou dopravních povrchů. Nabízíme speciální stavební práce při výstavbě a opravách letištních dopravních ploch. Dále provádíme frézování živičných a betonových krytů vozovek a ostatních dopravních ploch. Naši činnost soustředíme také v oblasti komunálních služeb, zabýváme se ...

Společnost RUBINEKS STAV PRAHA s.r.o. se zabývá stavebními pracemi. Provádíme veškeré zednické práce, rekonstrukce domů a mezi naše služby patří také terénní i zahradnické úpravy pozemků. www.rubineksstav-praha.cz

Firma Jiří Jaroš - Zista provádí veškeré zemní práce, dále zajišťuje kompletní dodávky přípojek vody, plynu a kanalizace, včetně projektové dokumentace. Nabízíme terénní úpravy, pokládky dlažeb, včetně provedení podkladů, čištění vodních toků, včetně úprav koryt a břehů nebo opravy komunikací. Zajišťujeme také autodopravu a jeřábové práce. Další ...

Zahradnictví Praha 3 - vytvoříme vám zahradu na přání. Svým zákazníkům nabízíme celou řadu služeb od návrhu, projektu až po samotnou realizaci, odborné poradenství a údržbu. Naše služby: - široký sortiment okrasných a ovocných rostlin ve vysoké kvalitě - výsev travního semene - péče o trávníky - pokládka travních koberců - výsadba a ...

Autorizovaný prodej, servis: - zahradní technika zn. STIHL, Viking.

Prodej, e-shop: - pěstební boxy - hnojiva - osvětlení - květináče - substráty

Návrh, realizace: - zahrady, zahrad - zahradní jezírka

Prodej, e-shop - sazenice, semínka - hnojivo - květníky, květináče - pěstitelské potřeby. Další provozovna - adresa: Nádražní 3, Praha 5, tel. 257 220 034.

Dodávka, montáž: - zapuštěné foliové bazény PACIFIC POOLS, KAFKO.

Služby: - arboristika - kácení, odborné řezy stromů - rizikové kácení stromů - statické zajištění koruny stromů - dendrologické průzkumy - péče o dřeviny.

Návrhy a poradenství, realizace a péče o zeleň - zahradnické práce - výsadby vzrostlých stromů, keřů, dřevin - údržba travnatých ploch - péče o dřeviny - kácení dřevin.

Služby: - kácení, ořez stromů - likvidace náletových dřevin - frézování pařezů - sekání, mulčování travnatých ploch - úklid sněhu, zimní údržba.

Činnost: - úklidové služby - údržba zeleně - bezpečnostní služba - ostraha majetku - recepční služby

Služby: - zakládání, údržba zahrad - frézování pařezů.

Návrhy, projekce, realizace - okrasné zahrady - školní zahrady - veřejná zeleň a parky - osazování teras a úpravy zeleně u firemních objektů.

Prodej, servis - autorizovaný prodej nářadí a zahradnických potřeb STIHL - nářadí - motorové pily - křovinořezy - zahradní nůžky - sekačky - zahradní traktory - držiče, štěpkovače.

Výroba webových stránek, eshopů, grafiky. Prodej zahradního nábytku, bytových dekorací.

Služby - návrhy a realizace zahrad - stavba okrasných a koupacíxch jezírek - údržba trávníků. Prodej - keře, stromy, jehličnany, dřeviny.

Velkotržnice Lipence s.r.o. je prodejním a skladovým areálem o velikosti bezmála 11 ha. Naleznete u nás široký sortiment potravin v čerstvém stavu, balené, konzervované či mražené, květiny, suché plody, ovoce a zeleninu, ryby i plody moře. Dále Vám můžeme nabídnout zahrádkářské potřeby, obalový materiál nebo dárkové zboží. Navštivte nás na adrese ...