KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.

KAFE PARTNER
KELCOM International Liberec, společnost s ručením omezeným zkr. KELCOM Liberec s.r.o.
ALARM KFS s.r.o.
D.S.O - domácí spotřebiče Ostrava s.r.o.
HL Trade, s.r.o.
TURCK, s.r.o.
Specialistou pro průmyslovou automatizaci v mnoha průmyslových odvětvích je společnost TURCK, s.r.o. z Hradce Králové. Společnost poskytuje produkty a řešení, které zvyšují použitelnost a efektivnost aplikace, ať už se jedná o stroj nebo výrobní linku v automobilovém, transportním, potravinářském, chemickém nebo farmaceutickém průmyslu. Firma ...
TURCK, s.r.o.
Služby v oborech: -měření, regulace. -plyn. -elektřina. Dodávka: -hardware. -software.

E-shop - mobilní telefony, smartphony - příslušenství pro telefony.

Servis a prodej: -kancelářská technika, stroje. Elektronické pokladny splňující EET Opravy šicích strojů Správa a údržba počítačů a počítačových sítí, výstavba WIFI pokrytí.

Dodávka, montáž, servis - klimatizace, klimatizační systémy (mobilní, nástěnné, kazetové, parapetní, kanálové, multisplitové, centrální) - chladící systémy.

Služby: - připojení k internetu - montáž elektronické zabezpečovací systémy, kamery - služby v oblasti IT.

Maloobchod, prodej, servis: - mobilní telefony - příslušenství k mobilním telefonům.

Velkoobchod, maloobchod: - elektroinstalační materiál - antény - LED svítidla - LED žárovky - LED pásky - dětská svítidla - bezdrátové termostaty pro plynové kotle - odpuzovače krtků - robotická svítidla - osvětlovací technika Praha - zasílání novinek a akčních věcí z oboru elektroinstalační materiál na e-mail Pobočka ...

Prodej, montáž, servis: - tepelná čerpadla - klimatizace - chladničky, mrazničky - průmyslové chlazení

Služby: - instalace, správa počítače, servery - realizace profesionální wifi

Nabízíme komplexní řešení v oblasti IT. Poskytujeme návrh, realizaci a správu sítí, ukládání a zálohování dat, servis výpočetní techniky a elektroniky, tvorbu webových stránek, audio-video projekty a poradenství, bezpečnostní řešení, projektové řízení, vzdálenou podporu i výjezdy techniků.

Elektroinstalační práce, elektroinstalace - elektrikářské práce - revize elektrických zařízení - montáž: domácí telefony, kamerové systémy a elektronické zabezpečovací systémy.

Činnost - obchod s výpočetní technikou - servis počítačů a notebooků - správa sítí a serverů - školení a podpora uživatelů - konzultace a poradenství - komplexní outsourcing ICT.

Oprava, servis: - počítače - notebooky - tablety.

Zabezpečovací a kamerové systémy Naše společnost se orientuje na projektování, instalaci a servis zabezpečovací techniky a kamerových systémů.

Kompletní servis v oblasti výpočetní techniky.

Velkoobchod: - elektro - instalační materiál. Elektromontáže. Půjčovna: - elektrické nářadí - lešení - stavební technika. Výroba a montáž plastových oken, dveří.

Zabezpečovací, kamerové a slaboproudé systémy - elektronické zabezpečovací systémy EZS - střežící a kamerové systémy CCTV - bezpečnostní mechanické a elektronické kódové zámky - systémy kontroly a řízení vstupu EKV - elektronické požární systémy EPS - bezpečnostní okenní fólie - automatické ovládání vjezdových vrat a závor - ...

Služby: - elektroinstalace ( slaboproud, silnoproud) - měření a regulace MAR - projekční činnost - instalace, dodávka a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Instalace, prodej a servis elektrotechnických bezpečnostních systémů

Nabízíme: - stavební práce všech rozsahů - inženýrská a projektová činnost - údržba a rekonstrukce veřejného osvětlení - údržba komunikací včetně zimní údržby - údržba veřejné zeleně - odvoz a likvidace odpadu.

Výroba, montáž, servis - vzduchotechnické potrubí - pračky vzduchu - digestoře - laboratorní nábytek - nádrže. Činnost - svařování termoplastů - CNC frézování.

Prodej, montáž a servis tepelných čerpadel a klimatizací Acond, Kolín vč. zajišťování dotací a kontrolou těsnosti chladivových okruhů. Zabýváme se kompletními dodávkami a montáží tepelných čerpadel a klimatizačních systémů, zajišťováním dotací, kontrolou těsnosti chladivových okruhů, záručním i pozáručním servisem, konzultacemi. Dodávka a ...

Klimatizace Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel