JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Truhlářství, podlahářství

Michaela Šeráková provozuje pojišťovací kancelář a sjednává různé druhy životních a neživotních pojištění.

Obchodní zástupce: -Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví -personalistika -mzdy

Společnost Gekam CZ, s.r.o.se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek.

Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Lucie Kaňová se zaměřuje na zprostředkovávání různých druhů pojištění a s tím související poradenství.

Advokátní kancelář na generální praxi. Zaměřuji se na právo exekuční, rozvodové, dědické a na právní služby spojené s převodem nemovitosti.

Služby, zprostředkování, poskytování: -pojištění -penzijní připojištění Zastoupení firem: -GENERALI pojišťovna, a.s. -Penzijní fond české spořitelny

Montáž, servis, opravy: - systémy proti vloupání a požáru - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - trezory - mechanické zabezpečení - měření a regulace - elektroinstalace, silno i slaboproud - anténní a satelitní systémy - kamerové systémy, videotechnika - systémy kontroly vstupu Výroba: ...

Profesionální finanční poradenství v oblasti: -stavební spoření, úvěry a ostatní služby pro ČMSS. -nabídka a zpracování hypotéčních úvěrů. -Nabídka a zpracování služeb v pojišťovnictví: majetek, životní, rizikové a další potřeby klienta.

Služby - soudní znalec chirurgie - zpracování znaleckých posudků

Miroslav Štica se zaměřuje na zprostředkování různých druhů pojištění, stavebního spoření a s tím související poradenství.

Směnárna - nákup a prodej valut.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany

Petr Tůma je soudní znalec se zaměřením na restaurátorské práce a stavebnictví.

Zámečnictví, nástrojářství

Oceňování majetku pro věci nemovité -Administrativní práce

Tomáš Studený se zaměřuje na zprostředkování různých druhů pojištění.

Vladimír Toman se zaměřuje na vedení účetnictví a daňové evidence.

Zdeněk Bourek se zaměřuje na výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení.

Znalecká kancelář: - znalecké posudky cen nemovitostí - odhady nemovitostí pro banky