JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Nabízíme majetkové poradenství. Dále poskytujeme investiční poradenství v oblasti kolektivního investování.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -ekonomické, mzdové, účetní poradenství -daňové poradenství -auditorská činnost.

Nákup, prodej: -cenné papíry. Poradenství v oblasti kapitálového trhu. Finanční leasing: -osobní automobily -počítače -stroje a zařízení. Služby: -vedení účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -audit -personální poradenství.

Audit účetnictví obchodních společností. Audit nevýdělečných organizací / o.p.s., nadace a další /, politické strany. Ověřování hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí. Audit veškerých dotačních titulů(fondy EU apod.) Konzultace a poradenství v oblasti daní, účetnictví a práva. Řešení transformací firem. Školící ...

Spol. ASD WORLD TAX org.složka, poskytuje služby v oblasti daňové správy ve všech státech EU. Služby se týkají registrace k DPH, podání pravidelných daňových přiznání, podání žádostí o vrácení DPH, sestavení souhrnných hlášení, hlášení intrastat apod. v celé EU.

Advokátní kancelář: - právo občanské a obchodní i mezinárodní. Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek.

Auditorské služby -audit účetních závěrek (individuálních i konsolidovaných), podnikatelských i nepodnikatelských subjektů, územně samosprávných celků, příspěvkových organizací a organizačních složek -zpracování auditu podle českých standardů, IFRS a GAAP -přezkoumání hospodaření podle vyhlášky č. 420/2004 Sb Daňové poradenství: ...

Služby: -pojištění průmyslu a podnikatelů -pojištění majetku měst a obcí a vyšších správních celků -pojišťovací makléřství.

Služby: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -vedení mzdové agendy -účetní poradenství -zprostředkování daňového poradenství -zprostředkování úvěrů pro podnikatele.

Zpracování: - daňová přiznání, daňové poradenství Vedení a rekonstrukce: - účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agendaúčetní poradenství

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Služby: -ekonomické poradenství -vedení účetnictví

Služby: -vedení účetnictví, mzdy -daňová přiznání -daňové a účetní poradenství -ekonomické služby pro podnikatele

Služby: -účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) -vedení a rekonstrukce účetnictví a daní včetně služeb souvisejících -účetní uzávěrky a závěrky mimořáné -mzdové účetnictví a personální poradenství -účetní poradenství -ekonomické, organizační, finanční a podnikatelské ...

Služby: -vedení účetnictví -zpracování daní a všech typů daňových přiznání -archivace -zpracování mezd -vedení daňové evidence.

Služby: -advokátní kancelář -občanské, obchodní a trestní právo -vymáhání pohledávek.

Maloobchod, prodej: -sklo, porcelán, keramika -broušené sklo-i ručně -hladké sklo -ručně malovaný karlovarský porcelán. Daňové poradenství.

Odhad nemovitostí JUDr. Jaroslav Kubát - soudní znalec - odhadce cen nemovitostí - posudky - smlouvy - právník - zajištění prodeje nemovitostí Znalecké posudky v oboru ekonomika – oceňování nemovitostí Oblast působení: - České Budějovice, Tábor, Praha. Konzultační čínnost v Českých Budějovicích, příp. v Praze na základě vzájemné ...

Realitní kancelář. Služby: -doprava nákladní -zastavárna -poskytování úvěrů a půjček -dražby.

Služby: -finanční služby -pracovně-právní poradenství -poradenství organizační struktury.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -daňové poradenství -daňová přiznání -přehledy -mzdy.

Služby: -kompletní servis podnikatelům a firmám v oblasti daní a účetnictví -konzultace a poradenství v oblasti podvojného i jednoduchého účetnictví, mezd, DPH -kompletní služby v účetnictví.

Poradenství: -daňové -účetní.