JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Služby: - daňové poradenství

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy.

Soudní znalec v oborech: - ceny, odhady nemovitostí - stavebnictví. Autorizovaný inženýr v oboru pozemní stavby: - úřední a tržní ocenění nemovitostí - znalecké posouzení vad, poruch na budovách - stanovení výše škod na nemovitostech.

Daňová a účetní kančelář JAKUBCOVI Vedení účetnictví: -vedení zákonem předepsaných účetních knih -kompletní zpracování účetnictví -evidence DPH, dlouhodobý nehmotný a hmotný majetek včetně výpočty odpisy -rozbor hospodaření, podklady pro banky, statistika, vnitřní firemní směrnice -rekonstrukce účetnictví předešlých období. Daňové ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Služby: - finančně-ekonomické a technicko-organizační služby pro zdravotnické subjekty, ordinace.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd.

Obchodní zástupce Českomoravská stavební spořitelna.

Služby: - účetnictví - daňová evidence

Služby: - soudní znalec v oboru chemie, ochrana přírody

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Generali

Znalecká kancelář: - oceňování majetku podniků, firem z důvodu: - koupě a prodej obchodního závodu (podniku), firmy, lékařské nebo stomatologické praxe jako celku, případně jeho částí - zvýšení (snížení) základního kapitálu korporace přijetím, vstupem či vystoupením společníka, akcionáře, likvidací, konkurzem, dědickým řízením vedeným na ...

Oceňování pro bankovní domy. Soudní znalec. Znalecká kancelář. Znalecké odhady, posudky: -nemovitosti, nemovitostí -movitý majetek.

Daňové a účetní poradenství.

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru. Poskytování finančních služeb, pojištění, investice, úvěrování, penze. Komplexní služby ve finanční oblasti s přesahem do realitní činnosti.

Zpracování - daňová přiznánídaňové optimalizace Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová a personální agenda - účetní poradenství.

Daňová přiznání Daňová evidence Účetní poradenství Zpracování mezd DPH i přeshraniční obchod

Daňové poradenství: - daňová přiznání - účetnictví - daňová evidence - mzdy.