JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Obchodní kancelář Kuřim. Poskytujeme komplexní služby v oblasti pojišťovnictví a finančnictví.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Služby: -advokátní kancelář -veškeré právní služby -právní konzultace -sepisování smluv -právní rozbory -zastupování klientů s obchodními partnery, u protistrany, před soudy a jinými správními orgány.

Poradenství. - v oblasti účetnictví a daní - finanční, ekonomické - podnikatelské, organizační Služby: - vedením, zpracování účetnictví, zpracování účetních uzávěrek - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - zpracování a vedení mezd a personální evidence - zastoupení při jednání s příslušnými úřady.

Organizování, provádění veřejných dražeb, veřejné dražby.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - vedení mzdové agendy. Daňové poradenství.

Soudní znalec v oblasti odhadů nemovitostí.

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní a živnostenské - právo obchodních společností zakládání, změny Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -činnost organizačních a ekonomických poradců.

Půjčky na bydlení - bankovní i nebankovní, spotřebitelské úvěry a hotovostní půjčky - pro zaměstnance, ženy na MD, důchodce, rentiéry, živnostníky a OSVČ - nenahlížíme do bankovního registru, možnost vyplacení exekucí - bez poplatku předem a drahého volání na 900 ... ..., 1. splátka měsíc po vyplacení půjčky na Váš účet. Pro živnostníky a OSVČ ...

Ekonomické poradenství - finanční poradenství.

Organizace - veřejné služby Zprostředkování - prodej a nákup nemovitostí.

Finanční poradenství Stavební spoření - úvěry Pojištění - firmy - domy - domácnosti - auta.

Daně - zpracování Vedení: - účetnictví zpracování - mzdy - personalistika.

Zpracování - daňová přiznání pro právnické i fyzické osoby Ekonomické poradenství Poskytování - organizační poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence - zpracování mzdové agendy - mzdy sestavování individuálních a konsolidovaných účetních závěrek převod účetních závěrek do mezinárodních účetních standardů - účetní ...

Pojišťovací makléř - ČESKOMORAVSKÁ STAVEBNÍ SPOŘITELNA.

Vedení účetnictví. - daňová přiznání - odklady daňového přiznání - ekonomicko - organizační poradenství - účetnictví, daňová evidence - mzdy - vyřizování úvěrů. Kancelář Brno: Palackého tř.168, 61200 Brno Tel: 604291242 Kancelář Praha: Husitská 344, 13000 Praha Tel: 604291242.

Advokátní kancelář specializující se zejména na pozemkové právo.

Advokátní kancelář. Služby: -advokát.

Provoz právní, daňové a účetní kanceláře.