JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Makléřská firma. -pro veškerý leasing.

Zpracování provozních řádů. Služby v oblasti hygieny: -poradenství a konzultace stran povolení a povinností projektanta, investora a provozovatele -činnosti epidemiologicky závažné - posouzení vybraného prostoru, ochrana veřejného zdraví, provozní řády zpracování, školení, audit -ubytovací služby - zpracování provozních řádů pro hotely, ...

Služby: -účetnictví -zpracování mezd -vedení evidenčních listů.

Služby: -komplexní vedení účetnictví včetně zpracování mzdové agendy -poskytování daňového poradenství -zpracování podkladů pro finanční instituce -revize účetnictví firmy, organizace, s.r.o., fyzické osoby -zpracování mzdové agendy, mezd, mzdy -vedení daňové evidence, daně, daňový poradce -přehled příjmů a výdajů -zpracování daňových ...

Pálenice. Výroba: -pálenka a destiláty z dodaného ovoce. Advokátní kancelář.

Poskytování právního poradenství v oblasti automatizace a strojního zařízení. Oceňování věcí movitých a podnikových.

Notářství - notářské služby.

Znalecká a inženýrská kancelář: -komplexní služby v odvětví oceňovaní -oceňování nemovitostí, podniků -tržní oceňování -znalecké posudky -vybrané služby ve stavebnictví -autorizovaný inspektor -autorizovaný inženýr.

Účetnictví, účetní práce. -vedení daňové evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt -zpracování mezd, mzda, tiskopisy.

Advokátní kancelář. Služby, právo: -obchodní -pracovní -rodinné -trestní -občanské.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -vedení mezd, DPH, silniční daně a ostatní daňová přiznání. Frekvence reportů podle přání klienta. Oboustranná komunikace časově neomezena.

Služby: -daňové poradenství a účetnictví. Vedení účetní agendy a zpracování dokladů, daňové poradenství, zastoupení v jednání se správcem daně na základě plné moci, zpracování daňových přiznání a mzdy.

Poradenství: -ekonomické -obchodní. -zpracování podnikatelských záměrů -založení firmy -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -zpracování podnikových směrnic -zajištění inventur -zajištění povinného ručení a havarijního pojištění vozidel.

Leasingová a obchodní společnost. Leasing: -osobní, užitkové a nákladní automobily tuzemské i zahraniční -stavební a zemní stroje, vysokozdvižné vozíky -zdravotechnika a výrobní technologie -strojírenská a měřící technika -nemovitosti.

Vedení účetnictví, účetní práce, daňová evidence, daně, mzdy, daňové poradenství, překlady a tlumočení. Prodej, dodávka, distribuce: -hygienické potřeby.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy -zpracování daňových přiznání a silničních daní -komunikace s úřady.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - zpracování mezd

Advokátní kancelář - generální praxe - nezletilé děti péče, výživné - právo občanské, rodinné rozvody, společné jmění manželů a trestní

Právní servis - právní poradenství Realitní činnost Realitní činnost Poskytování - poradenství v oblasti realit (inzerce nabídky nemovitosti, vyhledání vhodného kupujícího)

Služby finančního poradce Zprostředkování - hypoteční úvěry Služby advokáta Realitní činnost Realitní činnost Správní služby