JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna Finanční poradenství v oblasti bydlení

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Pojištění majetku a odpovědnosti za škody, pojištění podnikatelských a průmyslových rizik, komplexní pojištění movitého i nemovitého majetku.

Služby - zpracování daňového přiznání - zpracování daní - vedení účetnictví - zpracování účetních dokladů a vedení všech zákonem stanovených knih a evidencí

Služby - daňové poradenství, analýzy a rozbory - vedení účetnictví - posudky soudních znalců - překlady

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňová evidence. -zpracování mezd.

Služby: -poradenství v oblasti investic, obchodu. -vedení účetnictví. Prodej, montáž: -interiérové dveře.

Autoservis. Oprava, servis: -automobily. Služby: -ruční mytí vozidel, čištění interiéru. -odtahy vozidel. Autodoprava do 1500 kg. Přeprava osob (do 8 osob).

Služby - daňové poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence

Služby - vedení účetnictví - mzdová agenda - vedení daňové evidence

Rodinné finanční plány na mírufinanční poradenství - penzijní připojištění - stavební spoření - osobní konta - podílové fondy - rizikové životní, životní pojištění a pojištění nemovitostí. Hypotéky - úvěry.

Dodávková doprava Dodávková doprava - mezinárodní - vnitrostátní - do 3, 5t Daně Účetnictví

Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Audit, daně, účetnictví: -audit účetních závěrek -audit projektů financovaných z veřejných zdrojů a zdrojů EU -účetní a daňové poradenství -vedení účetnictví vč. mezd (mzdy) -zpracování podkladů k žádostem o úvěry a dotace Implementace EIS EKOPRAKTIK s moduly: -účetnictví finanční a vnitropodnikové -evidence majetku, sklady -výroba, ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Poradenství: - ekonomické - daňové.

Vedení účetnictví. Nabídka účetního, ekonomického a organizačního poradenství.

Oddlužení, osobní bankrot, insolvence, soudní oddlužení. Ochrana majetku před exekutorem. Zastavení dražby nemovitosti. Návrhy na vyškrtnutí movitých věcí ze soupisu exekutora.

20 000 Kč je rychlá nebankovní půjčka pro klienty Jižní Moravy. Uvažujete, jak takovouto částku opatřit rychle a bez zbytečných závazků? Požádejte o peníze na webových stránkách www.galfin.cz Sumu 20 000 Kč můžete použít ve více oblastech. Pořiďte si za tyto peníze vybavení do své domácnosti, na energie, vodu, plyn. Zaplaťte školné na jeden ...