JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vedení účetnictví a daňové evidence. Optimalizace daní. Zpracování mezd a vedení personalistiky.

Dodávka, montáž, projekce, realizace, servis, oprava: - kotle na biomasu, kotelny - zařízení na manipulaci s biomasou - technologické rozvody tepla pro sušárny řeziva. Zpracování energetického auditu.

Společnost SM-Care System, s.r.o. má činnost podnikání: Zprostředkování obchodu a služeb Doporučení alternativních investic Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Poskytování služeb pro právnické osoby a svěřenské fondy Zprostředkování prodeje zlata, stříbra a jiných drahých kovů

Soudní znalec v oblasti nemovitostí. Inspekce nemovitostí před její koupí i prodejem bytu, domu, nemovitosti, pozemku popř. komerčního objektu. Reklamace stavebních prací při výstavbě a rekonstrukci. Kontroly, posouzení stavby, novostavby. Revize starších objektů. Znalecké posudky: - stavby, byty, rodinné domky, pozemky. Zhotovení PENB - ...

Účetní firma: - vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Finanční a pohledávková agentura. Komplexní správa pohledávek. Odkup pohledávek. Poradenství v oblasti exekucí a insolvencí. Bezpečnostní, detektivní služby.

Úklidová služba: - úklid kanceláří a domácností - čištění koberců suchou cestou. Veškeré pojištění: - osoby - nemovitosti. Finanční poradenství: - úvěry - půjčky.

Společnost AL craft s.r.o. zajišťuje účetnictví.

Služby: - zpracování účetnictví: - zpracování agendy DPH - zpracování mzdové agendy - zpracování daňových přiznání - zpracování ročních uzávěrkových operací. Účetní poradenství.

Společnost AEGIS PLUS s.r.o. nabízí komplexní obchodní služby.

Společnost Negotin s.r.o. zajišťuje expertní právní služby.

Účetní firma. Služby: - vedení účetnictví - účetní, ekonomické poradenství - mzdová agenda, mzdy.

Již od roku 1998 poskytuje naše společnost svým zákazníkům komplexní ekonomické služby.

Asistenční služba. Komplexní řešení dopravních nehod. Soudní znalec v oborech: - ekonomika - ceny a odhady motorových vozidel. Bezplatné zapůjčení náhradního vozidla.

Vedení: - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda - účetní poradenství.

Služby - advokátní kancelář - právní pomoc - vymáhání pohledávek