JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Komplexní služby v oblasti pojištění a řízení rizik. Nabídka pojištění: - havarijní - odpovědnosti z provozu vozidla - podnikatelů, firem - domácnosti - pojištění obytných budov - životní - úrazové.

Pobočka. Pojištění: - vozidel - osob - úrazové, životní - majetku - odpovědnosti - podnikatelů.

Pobočka. Pojištění: - vozidel - osob - úrazové, životní - majetku - odpovědnosti - podnikatelů.

Pobočka. Pojištění: - vozidel - osob - úrazové, životní - majetku - odpovědnosti - podnikatelů.

Pojištění občanů a osob. Kapitálové a úrazové pojištění osob: - kapitálové Životní pojištění - úrazové pojištění, sociálně zdravotní připojištění a připojištění invalidního důchodu - důchodové pojištění - úrazové pojištění dětí, dospělých, rodin a skupin - životní úvěrové pojištění. - pojištění majetku občanů - ...

Provádím výkon veškeré činnosti notáře, kdy zejména sepisuji veřejné listiny o právních jednáních, osvědčuji právně významné skutečnosti a prohlášení, a přijímám listiny a peníze do notářské úschovy.

Jsme účetní firma s kanceláří ve Frýdku-Místku a ve Frýdlantu nad Ostravicí od roku 2019. S vedením účetnictví máme však zkušenosti již přes 17 let jako živnostníci. Od roku 2019 jsme založili firmu JAVEJO s.r.o. a od té doby se rozrůstáme jak o nové zaměstnance tak o nové klienty. Účetnictví, daňovou evidenci a mzdovou agendu však zpracováváme ...

Makléřská společnost-pojišťování rizik při podnikání: -pojišťovací makléř, pojišťovací agent -pro podnikatele, firmy, státní správu, města, obce, kraje -tvorba pojistných smluv, optimalizace, správa -likvidace pojistných událostí -školení zaměstnanců klienta -VIP servis pro majitele a management.

Služby: - finanční leasing - zajištění úvěrů, úvěry - obchodování s pohledávkami.

Společnost Beskydka s.r.o. poskytuje služby daňového účetnictví, reporting, poradenství ve mzdách, personalistice, likvidaci společností a další.

Finanční poradenství - porovnání cen pojištění a úvěrů - nejvýhodnější nabídky pojištění, penzijního připojištění, hypotečních úvěrů. Pobočka Český Těšín - adresa: Sokola-Tůmy 282/1, 737 01 Český Těšín - tel. 602 668 494 - e-mail: eva.rabenseifnerova@activitypartner.cz.

Investiční společnost PERCORSO COMUNE s.r.o. s mezinárodní působností.

Soudní znalecké posudky: -obor oceňování nemovitostí.

Společnost ARKEMAX INVEST a.s. se zaměřuje na investice. Hlavními činnostmi jsou investice do realitního developmentu, pozemkového developmentu a finančního sektoru. Vedlejšími pilíři naší společnosti jsou investice do Flipování nemovitostí, rekonstrukcí a správy majetku.

Obchodní zástupce Českomoravské stavební spořitelny

Obchodní zástupce: -Českomoravská stavební spořitelna

Služby: -vedení účetnictví -personalistika -mzdy

Společnost Gekam CZ, s.r.o.se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek.

Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Advokátní kancelář na generální praxi. Zaměřuji se na právo exekuční, rozvodové, dědické a na právní služby spojené s převodem nemovitosti.

Služby, zprostředkování, poskytování: -pojištění -penzijní připojištění Zastoupení firem: -GENERALI pojišťovna, a.s. -Penzijní fond české spořitelny