JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Obchodní zástupce - Českomoravská stavební spořitelna

Advokátní kancelář - generální praxe - občanské právo

Optimalizace - dodávky elektrických energií a plynu Finanční poradenství Zprostředkování - stavební spoření - hypotéky Zprostředkování - pojištění osob a majetku - penzijní připojištění

Služby: -import a export -poradenství v oblasti investic a sektoru průzkumu a těžby nerostných surovin pro vybrané Africké země (Guinea, Burkina Faso, Kongo-Brazzaville).

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a trestní - nezletilé děti péče, výživné

Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, pracovní a rodinné rozvody, společné jmění manželů Výkon rozhodnutí zástavy, vymáhání pohledávek

Služby: -cestovní, zdravotní a úrazové pojištění. Provozní doba Po, St:8.00 - 17.00 Út, Čt:8.00 - 15.00 Pá:8.00 - 14.00

Služby: -daňový poradce. -právní pomoc a finančně ekonomické rady -daně, odvody, poplatky atd.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení různých právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Služby: -účetní poradenství -zpracování podvojného účetnictví, mzdy, DPH*.

Vedení, poradenství: -účetnictví. -daňová evidence.

Pojišťovací kancelář České pojišťovny.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: -občanskoprávních -pracovních -rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.