JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Ing. Dana Pokorná se zaměřuje na poskytování nebankovních půjček a finanční poradenství.

Starosti s účetnictvím a daněmi přenechejte nám. Vy se naplno věnujte svému podnikání, rozšiřujte své aktivity, rozvíjejte svoji firmu. My se postaráme o Vaši „ekonomickou tvář“. Naší snahou je Vaše maximální spokojenost. Poskytujeme komplexní a cenově dostupné služby jak pro drobné podnikatele a živnostníky, tak pro velké nebo střední firmy. ...

Mgr. Ria Polášková poskytuje advokátní a právní služby, speciálně právo rodinné, pracovní, obchodní, insolvenční, trestné a správní.

Služby: - ekonomické, organizační a účetní poradenství - zprostředkovatelská činnost - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor, skladovacích prostor.

Poskytování účetních služeb a daňového poradenství pro firmy i podnikatele.

Služby: -poradenství: -účetnictví. -daňová evidence.

Investujte s námi do prémiových nemovitostí a získejte každý měsíc garantovaný výnos z nájemného. Nabízené budovy sami stavíme, rekonstruujeme a řešíme vše, co souvisí s jejich pronájmem.

Odborné důchodové poradenství poskytuji po celé ČR již od roku 2009 - přes 2500 klientů a 160+ referencí. Počítám výše budoucích důchodů k různým datům a radím, kdy do důchodu odejít výhodně a jak jej získat vyšší. Porovnávám všechny možnosti - předčasný, řádný důchod, přesluhování, předdůchod, dobrovolné důchodové pojištění, apod. V rámci ...

Společnost NKM Tax, s.r.o. zajišťuje komplexní účetnické služby, jako např. daňové poradenství pro firmy (přiznání, revize, zálohy, zástup v jednání), zpracování a vedení evidence, a vytváření pravidelných mzdových agend.

Auditorská, poradenská a účetní činnost: Audit: - zpracování dle předpisů, standardů - konsolidované účetní závěrky Poradenství a účetnictví: - přiznání k dani z příjmů - interpretace legislativy - strategické plánování

Advokátní kancelář Mgr. Marek Pouzar, advokát z Jihlav zajišťuje komplexní právní služby ve všech odvětvích.

Služby: -kapitálové životní pojištění -investiční životní pojištění -úrazové a nemocenské pojištění -pojištění domů a domácností -pojištění odpovědnosti z provozu vozidla a havarijní pojištění -pojištění odpovědnosti -hypoteční úvěry -spotřebitelské úvěry -stavební spoření, úvěry ze stavebního spoření -penzijní připojištění -akciové ...

Správa a údržba: -byty -domy Služby: -účetní poradce -vedení účetnictví pro SVJ -vedení daňové evidence

Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru.

Reality: - zprostředkování hypotečních úvěrů - prodej a pronájem chalup, bytů, pozemků, zemědělských usedlostí, lesů a rybníků - výkup nemovitostí - osobní prohlídka makléřem - fotodokumentace, popis nemovitostí - právní servis, poradenství, statika budov

Daňová kancelář: - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - zpracování daňové evidence - finanční poradenství.

Oděvy a vybavení pro gymnastiku: - náčiní, oblečení, obuv - doplňky, kosmetika - bazar trikotů

Služby. Kopírování: -černobílé i barevné do formátu A3, velký výběr barevných papírů -razítka zprostředkování výroby razítek od firem Trodat, Shiny všech možný tvarů. -laminování zatavení dokumentů do foĺie do formátu A4 -vazba pevná hřbetní vazba pro formát A4 -průkazky. Směnárna: -prodej kupujete cizí měnu za české koruny -nákup ...

Tvorba strategie: -strategický management -strategická analýza -strategické plánování. Finanční řízení a finanční analýza Poradenství: -finanční -organizační -ekonomické -dotační (dotace EU).

On-line účetní systémy. Vedení účetnictví: - pro firmy, živnostníky - pro bytová družstva - pro obce - pro neziskové organizace. Zajistíme pro Vás kompletní agendu spojenou s vedením účetnictví. Daňové poradenství. Zastupování před úřady.