JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Služby: -znalecká činnost motorovych vozidel oceňování -odhad (odhadce) motorových vozidel, motorová vozidla.

Služby: - dotace - zajištění úvěru či leasingu.

Advokátní kancelář: -sepisování listin -zastupování před soudy v oblastech obchodního, občanského, trestního a autorského práva

Vedení účetníctví. Zpracování daňové evidence. Zpracování mzdové evidence včetně přehledů pro sociální a zdravotní pojištění. Účetní poradenství. Zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob, k dani z příjmu právníckých osob, k dani silniční, k DPH, kontrolní hlášení Vyúčtování daně z příjmů ze závislé činnosti. Vyúčtování daně ...

Advokátní kancelář - poskytování právních služeb v oblasti obchodního a pracovního práva.

Pteam je sportovní tým, který se věnuje dětem a vychovává sportovce. Pteam kids pořádá veletrh hraček na Vysočině. Pteam finance nabízí finanční poradenství.

Obchodní zástupce pojišťovny Allianz - sjednávání pojištění osob, vozidel i majetku nebo doplňkové penzijní spoření - pojištění životní, havarijní, povinné ručení i cestovní pojištění.

Advokátní kancelář: - právní služby fyzickým i právnickým osobám v oblasti práva insolvenčního, občanského, rodinného, obchodního a trestního.

VANLEX s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování různých druhů pojištění.

Poskytuji právní služby se specializací na občanské a obchodní právo, zejména na oblast závazkových smluvních vztahů, korporátní agendy a sporné agendy.

Poskytuje - daňové poradenství Vedení účetnictví - poradenství - zpracování účetnictví pro italské firmy - mzdové a personální agendy

Blanka Tereza Kuncová se zaměřuje na finanční poradenství.

D.A.S. Pojišťovna právní ochrany. - zajištění kompletního právního servisu pro klienty.

Zařizování dotací z dotačních titulů fondů Evropské unie EU Stavební práce Vodohospodářské stavby - projekty - rybníky Protierozní ochrana Projekce - kanalizace - vodovody - přípojky - čistírny odpadních vod (ČOV.

JUDr. Alena Prchalová, Ph.D., advokátka se zaměřuje na právní poradenství, zastupování u soudů, na právo rodinné, občanské, trestní, finanční a další.

Činnost: - obchodní zástupce pojišťovny Allianz

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Česká spořitelna - banka s nejdelší tradicí na českém trhu.

Posudky na vsakování odpadní vody Hydrogeologické posudky Vyřizování stavebního povolení a povolení odebírání podzemních vod Vrtání studní Projektová dokumentace - studnyprojektová činnost - vsakování (odpadní vody)

Pojišťovací makléřská společnost. Pojištění: -průmyslu a podnikatelů -živelná rizika -odcizení -vandalismu -strojní pojištění -elektroniky, skel, plavidel -letadel -přerušení nebo omezení provozu podniku (např. živelní, strojní, dodávky služeb) -stavební a montážní rizika -vnitrostátní a mezinárodní přepravy zásilek -kontaminace ...

Afinpol, s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, zprostředkování hypoték, úvěrů, různých pojištění a právní servis.

AUDIT Jihlava, s.r.o. se zaměřuje na daňové poradenství, účetnictví a auditorské služby.