JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
FINEMO.CZ SE
Strnad Tomáš - notář

Bankovní a nebankovní půjčky, životní, cestovní a penzijní pojištění a další finanční služby vám nabízejí bankovní společnosti, nebankovní firmy a pojišťovny. Pokud potřebujete v této finanční a právní oblasti poradit, obraťte se na finanční poradce.

Vladimír Kudělka - daňové poradenství
Vladimír Kudělka je zkušený daňový poradce z okresu Vsetín. Nabízí vám širokou škálu služeb, které vám usnadní splnění vašich daňových povinností jako je daňové poradenství, zastupování před finančním úřadem, zpracování daňové evidence a mezd a vedení jednoduchého nebo podvojného účetnictví. Sídlo se nachází nově na adrese Nádražní 92, Valašské ...
Vladimír Kudělka - daňové poradenství
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D., renomovaná advokátka a akreditovaná mediátorka, nabízí široké spektrum právních služeb. Věnujeme se civilnímu, rodinnému, obchodnímu, pracovnímu a trestnímu právu. Naše advokátní kancelář se specializuje na právní poradenství, pečlivé sepisování smluv a zastupování klientů v jednáních s fyzickými i právnickými osobami.
JUDr. Eva Vaňková, Ph.D.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Notářská kancelář JUDr. Ivo Kuchařík poskytuje kompletní notářské služby. Zajišťujeme sepisování smluv, ověřování podpisů a listin i notářské úschovy. Najdete nás v Třinci na náměstí Svobody. V případě zájmu o služby naší notářské kanceláře nás neváhejte kontaktovat.
JUDr. Ivo Kuchařík - notář
Služby: - účetnictví - daňové poradenství

Služby, vedení: -účetnictví -personalistiku -zpracování mezd -účetní -ekonomické -IT služeb.

Služby: -realitní -finanční -pojištění -odhady -develop projekt

Služby: -komplexní správa veškerých nemovitostí (byty, objekty obchodní, provozní) -vedení hospodaření a účetnictví, samostatně pro jednotlivé objekty a vlastníky -správa bytů všech forem vlastnictví (obecní, státní, privátní, družstevní) -činnost realitní kanceláře -prodej a zprostředkování prodeje -koupě pozemků ...

Pojišťovací kancelář. Pojišťovací makléř.

Advokátní kancelář. Poskytování právní pomoci ve věcech: - občanskoprávních - pracovních - rodinných. Řešení právních problémů. Obhajování v trestních záležitostech. Sepisování smluv kupních, darovacích.

Investor výstavby: -řadové rodinné domky. Nabídka prodeje do osobního vlastnictví.

Služby: -penzijní připojištění -hypoteční úvěry -stavební spoření -pojištění -investice.

Služby: - finanční půjčky, vyplácení exekucí, právní poradenství Stavební činnost: - rekonstrukce bytů, - výstavba RD na klíč.

Služby: -životní pojištění -pojištění privátního majetku a odpovědnosti -cestovní pojištění -havarijní pojištění -povinné ručení -pojištění podnikatelů -stavební spoření -hypoteční úvěr -penzijní připojištění.

Činnost: - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání - vedení účetnictví a daňové evidence - mzdy a personalistika - zastupování před správcem daně

Služby: -poskytnutí sídla v centru Jihlavy -pronájem zasedací místnosti -výpočty nemocenských dávek a vyplňování evidenčních listů důchodového zabezpečení -vedení závazků a pohledávek, penalizace splatných pohledávek, podklady ke knihám jízd -vnitropodnikové směrnice, zpracování roční závěrky cenové relace -vedení účetnictví -daňové ...

Služby: - obchodní zástupce cmss

Služby: Konsolidace půjček a úvěrů bez poplatků předem. Nabídka půjček, úvěrů a spolupráce. Platí pro celou Č.R.

Služby: -advokátní služby v oblasti občanského, obchodního, rodinného a trestního práva.

Advokátní kancelář. Služby: -právní -občanské právo -obchodní právo -pracovní právo -rodinné právo -směnenčné a šekové právo -insolvenční právo -trestní právo -správní právo -ústavní právo -sporné řízení -mezinárodní právo soukromé -veřejné zakázky a veřejná podpora.

Advokátní kancelář, veškeré oblasti práva: - občanské právo - rodinné právo - pracovní právo a právo sociálního zabezpečení - obchodní a korporační právo - správní právo

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -mzdy včetně zpracování daňových přiznání -účetní i daňové poradenství.

Účetnictví: -podvojné -daňová evidence -mzdy -DPH, sociální, zdravotní pojištění.

Daňové poradenství. Vedení účetnitcví, daňové evidence.

Poskytujeme služby v oblasti financí. Nabízíme bankovní a nebankovní půjčky, úvěry a hypotéky včetně on-line poradenství a právního servisu..