Soudní znalec vám pomůže s oceňováním a odhady nemovitostí, se znaleckými posudky, se stanovením běžné, obecné či tržní ceny, poskytne vám pomoc při řešení pozůstalostí, věcného břemena, při prozkoumání vad, závad a škod nebo při řešení dědického řízení.

Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Potřebujete ocenit váš majetek? Potom se neváhejte obrátit na specialistu na odhady a ocenění majetku pana Ing. Milana Indru. Vypracuje vám znalecký posudek při převodu nemovitosti, majetkovém vyrovnání, vkladu do účetnictví i dědickém řízení. Stanoví hodnoty nemovitostí při dědickém a rozvodovém řízení či pro účely pojištění nemovitostí.
Ing. Milan Indra - Odhadce nemovitostí
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Soudní znalec. Služby: -oceňování, ekonomika movitostí a staveb -soudně znalecké posudky -tržní odhady movitostí, staveb obytných a průmyslových pro úvěrové řízení u bankovních ústavů -soudní ověřování, notářská administrativa -poradenská činnost.

Projekce, montáže, revize, elektrorevize: -elektrická zařízení a hromosvody bez omezení napětí v obj. třídy A, B. . Služby: -soudní znalec v oboru elektrotechnika odvětví energetické. -poradenství, školení: -elektrotechnika -energetika.

Oceňování majetku Realitní činnost

Poskytuje - daňové poradenství Úvěry Znalecké posudky Realitní kancelář

Finanční poradenství Úvěry v oblasti realit Zajištění - znalecké posudky (v oblasti realit) Prodej a pronájem - byty - domy - pozemky - chaty

Auditorské služby nezisková sféra, obce, příspěvkové organizace, obchodní společnosti Daňové poradenství Soudní znalec v oboru ekonomika

Oceňování - nemovitosti pro bankovní účely Realitní činnost prodej nemovitostí, smlouvy, prohlášení vlastníka, věcná břemena Poskytuje - poradenství v oblasti nemovitostí

Kompletní oceňování nemovitostí - posudky pro ČS a.s. - soudněznalecké a tržní posudky

Služby znalce a odhadce - oceňování podniků

Odhady nemovitostí Realitní kancelář

Znalecké posudky a odhady - oceňování nemovitostí a podniků

Služba: - soudní znalec - odhadce nemovitostí.

Odhady nemovitostí Realitní kancelář

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků.

Oceňování majetku pro věci nemovité

Soudní znalec - ocenění věcí movitých, nábytku, vybavení domácností - poradenství při vyřizování reklamací.