Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
K výrobě a provozu jsou tyto nafukovací atrakce: Dětské atrakce: Dětský skákací hrad, Skluzavka, Pirátská loď, Off-Road Sportovní hry: Moucha, Nafukovací hřiště, Gumoběh, Aréna Reklamní nafukovadla: Oblouk lomený, Oblouk kulatý, Profukovadlo, Stánek, Válec, Koule, Sněhulák. Skákací hrady, nafukovadla.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Novinový stánek. Prodej novin.

Sazka, sázková kancelář: -kurzové sázky všeho druhu -nejkvalitnější a nejširší nabídka sázkových příležitostí v sportbaru -možnost shlédnutí sportovních přenosů v přímém vysílání.

Areál půjčovny lodí pod VÝKLOPNÍKEM. Půjčovna: - kajutové lodě - motorové čluny - rafty - kanoe Technická památka VÝKLOPNÍK Pořádání akcí pro školy (exkurze, školní výlety, prohlídky pamatníku, odborný výklad), firemní akce, kulturní akce.

Galerie, keramika, obrazy, plastiky.

Rádio: -rozhlasové vysílání na frekvenci 103, 4 FM. Rádio Petrov začalo vysílat 1.1.2002. Jeho název se váže k nejvyšší brněnské dominantě, ke katedrále Sv.Petra a Pavla, nazývané Petrov. Reklama v tomto médiu je účinnou formou komunikace produktů a obchodních akcí, které realizujete v průběhu celého roku.Neméně důležitým ziskem pro Vás ...

Medial agency: -pořadatel netradičních společenských akcí -exkluzivně zastupuje Rádio Petrov -vydavatel čtrnáctideníku Brno magazín -provozovatel televizního studia M.TV a internetové televize www.moravskatelevize.cz Nabízíme: -event marketing -road show -teambulding -návrh a realizace společenských akcí, zábavných ...

Zabýváme se tvorbou tiskovin a dokumentárních filmů.

Služby, zajištění, realizace, kompletní akce na klíč: -recepce -párty -rauty -semináře -školení -prezentace -bankety -garden parties -rodinné oslavy a svatby. Doprovodný program: -velkokapacitní párty stany -zajištění umělců -ozvučení a osvětlení -video projekce -stánkový prodej, hody -sportovní akce -pronájmy ...

Jedno až tříčlenná brněnská kapela Blondie Jane pro Vaši oslavu či večírek ! Repertoár je sestaven z převzatých všeobecně známých písniček - hity od evergreenů až po modernu, od popu přes rock až po country a dechovku, a to převážně česky a anglicky - viz www.blondie-jane.cz

Disco klub. 3 bary, velký výběr nápojů. Pořádání: - kulturní akce - koncerty.

Výkup: -obrazy -sochy -originální korespondenci -knihy -fotografie apod. Galerie výtvarného umění. Pondělí zavřeno.

Videopůjčovna. Půjčovna: -videokazety -DVD.

Videopůjčovna. Půjčovna: -videokazety -DVD. Provozujeme internetový obchod. Opravujeme poškozené CD a DVD.

Videopůjčovna. Půjčovna: -videokazety -DVD. Provozujeme internetový obchod. Opravujeme poškozené CD a DVD. Videomat-nonstop.

Videopůjčovna. Půjčovna: -videokazety -DVD. Provozujeme internetový obchod. Opravujeme poškozené CD a DVD.