Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Obecní dům je nejen architektonický skvost, ale také kulturní a společenské centrum, kde se konají koncerty, výstavy i svatby. Dopřát si můžete také lahodné jídlo a pití v jedné z restaurací, kaváren nebo barů, které se v Obecním domě nachází. Obecní dům je snadno dostupný veřejnou dopravou i autem. Obecní dům nejkrásnější secesní stavba.
Obecní dům Praha - kultura, historie, gastronomie
Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Mikrobusová doprava Ozvučení hudebních produkcí Provoz- hudební klub METRO MUSIC BAR Produkce - kulturní a společenské akce.

Prodej - knihy - odborná literatura - časopisy.

Pronájem - závodní automobily Vyhlídkové lety MOTORISTICKÝ sport pořádání - školy smyku - akce PRO skupiny i jednotlivce Okruhová závodní škola Zajištění (pro kulturní, společenské a firemní akce) - hostesky - modelky - fotomodelky - promotérky.

Prodej - knihy, časopisy, noviny, provoz galerie.

Kulturní centrum, pronájem prostor: - pořádání kulturních akcí, seminářů, koncertů, divadla....

Maloobchod, prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby -periodický tisk-noviny, časopisy -telefonní kupóny -stírací losy -doplňkové zboží.

Maloobchod, prodej: -tabákové výrobky -kuřácké potřeby -periodický tisk-noviny, časopisy -telefonní kupóny -stírací losy -doplňkové zboží.

Produkční společnost zaměřená na výrobu videopořadů, audiovizuálních prezentací a multimediálních CD titulů. Pronájem: - kamerová a prezenční technika.

Nabízím natáčení svateb, hodů, křtů, svatých přijímání a dalších akcí.

Vydavatelství deníku Právo.

Hudební skupina SIXTIES. Hrajeme akustickou hudbu ve stylu country, folk, pop i rock.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, ...

Seznamovací kancelář: -tuzemské, zahraniční pobyty pro nezadané.

Pořádání: -mezinárodní festival slovenského folkloru.

Daňový poradce, vedení účetnictví. Účetní, účetnické práce. Daňové poradenství, daně.

Vydavatelství - časopisy a noviny cestování, dům, byt a zahrada, ekonomie, rodina a děti, sport, zdraví. Knihy historie, hobby, ekologie, dětské, kuchařky - katalogy.

Nabízíme natáčení kulturních, společenských a dalších akcí.

E - shop - hudební CD - materiál na výrobu oděvů - odborná literatura - oděvy - oděvní doplňky - historické sklo Půjčovna - kostýmy Pořádání - umělecké vystoupení - šerm (renesance, gotika, baroko, rokoko, ...) - tanec (moderní, klasický, orientální, ...) - hostesky - mažoretky - ohňová show, ...