Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Vydavatelství - specializace na kuchařky

Rocková, metalová hudební skupina.

Naše firma zajišťuje ozvučení, osvětlení, projekce, laser show a veškeré další jevištní technologie formou pronájmu nebo prodeje nového i použitého zařízení.

Půjčovna rekvizit - vybavení pro společenské akce - film a reklama

Natáčení a zpracování videofilmů, fotografické práce, digitalizace starších nahrávek a fotografií, jejich úpravy a opravy, přepis na všechna běžná záznamová média Dokumenty, reklamní spoty, rodinné a společenské události, sportovní a kulturní akce - vše dle Vašeho přání. Scénáře, komentáře a hudební doprovody k filmům.

Poskytujeme poradenství v oblasti gastronomie, médií a marketingu. Zajišťujeme následné realizace. Pořádáme zábavní programy.

Zvuk, světla, pódia a střechy pro Open Air

Ozvučení diskoték - ozvučení reklamních akcí a výstav Agentura - provozování diskoték - moderování veškerých akcí dle požadavku zákazníka - zajištění deejayůnávrhy, montáže a realizace - diskotéky.

Divadlo kouzel Pavla Kožíška je naprosto originální a jedinečné divadlo, které nemá v ČR obdoby. Netradiční divadelní a konferenční sál s kapacitou 205 křesel (s přístavky až 250 křesel) může být i vašim místem kouzelných setkání! Divadlo se nachází hnedle za hranicí hlavního města v Líbeznicích u Prahy (cca 2 km z Prahy). Komorní prostředí ...

Vydávání modelářského měsíčníku. Pořádání veletrhu: - modelářský - hobby.

Výrobce reklamních spotů, firemních filmů, videoprezentací a produktových videí.

Kulturní dům. Nabídka pronájmu prostor pro pořádání kulturních akcí.

Ubytování. Výuka jazyků. Pořádání kulturních akcí.

Divadlo. Nabídka: -divadelní představení -moderování -natáčení reklamních spotů -historické skeče.