Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Zájezdy pro sbory a sborová sdružení, dechové a pochodové orchestry, organizace koncertních turné po Evropě i do zámoří.

Výroba: - videopořady - vidozáznamy rodinných událostí - zpracování záznamů - přepis filmů - výukové pořady - foto z videa.

Služby: - produkční agentura - databáze modelek, fotomodelek a hostesek - pořádání kulturních a společenských akcí - možnost zajištění akce na klíč

Nabízíme internetové vysílání. Vyrábíme reklamy.

Videostudio TL-RECORDING od roku 2007 nabízí moderní a dynamická videa s profesionální technikou a kvalitní postprodukcí. Natáčení videospotu - kino, TV, prezantačního videa, videoklipu, reportáže, dokumentu, koncertu, svatby a další. Vše s kvalitním a profesionálním týmem kameramanů, scénáristů a zvukařů. - Dále zajišťuje výrobu ...

Zahradní restaurace. Hudební klub. Pořádání jazzových vystoupení.

Filmová výroba: - videoreklama - provoz kabelové televize - dokumentární pořad - digitální technika.

Prodej: - noviny - nápoje - smíšené zboží.

Prodej uměleckých děl. Obrazy plné barev, energie a pohybu, výpovědi o přírodě a jejích proměnách.

Regionální noviny - týdeník: -redakce tel.318632724 -inzerce tel/fax 318627267 -tiskárna tel.318621516. Služby: -gravírování plasty, kovy.

Muzeum. Výstavy a expozice. Získávání, tvorba, evidence, odborné zpracování a zpřístupnění veřejnosti sbírek muzejní povahy. Sbírky hmotných dokladů vývoje přírody, prehistorie a historie české a výjimečně i zahraniční provenience. Sběrnou oblastí jsou zejména území okresu Nymburk s přesahem do nejbližšího okolí a části území středních Čech.

Tiskárna: - kvalitní čtyřbarvotisk - letáky, prospekty - časopisy, knihy, brožury, katalogy - návody, příbalové letáky - DTP a grafické zpracování - falcování, laminace a speciální práce - knihařské práce, vazba lepená i šitá výsek max. formát 920x660 mm.