Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Vydavatelství: - noviny - knihy.

Nabízíme: - natáčení profesionálními kamerami - následné digitální zpracování obrazu i zvuku.

Videotvorba, video služby: natáčení a střih videa ze svateb a jiných společenských akcí -tvorba video-prezentace firem, obcí, turistických destinací -videoportréty dětí.

Distribuce domácího i zahraničního tisku.

Příjem inzerce: tel.318696002 fax 318696001 e-mail: inzerce@brdskyspoj.cz. Regionální inzertní týdeník. Inzerce: -soukromá zdarma -plošná placená -sleva při opakované reklamě. Podrobné informace včetně objednávky na www.brdskyspoj.cz.

Nabízíme vám živou hudbu k poslechu i tanci. Zajistíme kapelu na rodinnou oslavu, svatbu, křtiny, firemní večírek, párty, raut, ples, taneční zábavu či silvestr. Máte-li zcela specifickou představu o kapele, kterou byste rádi viděli a slyšeli na svém večírku (žánr, počet členů, nástrojové obsazení...), použijte náš kontaktní formulář. Zcela ...

Reklamní agentura - www.sicco.cz. Vydavatel týdeníku Kolínský PRES - www.pres.cz.; OBZORY Kutnohorska - www.obzorykutnohorska.cz. Centrum sportovních cen GLADIATOR - www.sportovniceny.cz: - poháry, trofeje, plastiky, plakety, medaile, vlajky, nášivky, diplomy, odznaky rytectví. Rekreační a sportovní středisko U Starého Rybníka ...

Výroba: -videoreportáže -dokumenty -videoklipy -reklamní spoty.

Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí.

Vystavování expozic popisujících historii Kolínska.

Redakce. Vydavatelství a distribuce regionálního týdeníku Echo.

Fotostudio: -fotografické, grafické a video služby.

Poskytujeme: - živá hudba + KARAOKE - svatby, narozeniny, večírky - písničky na přání, písnička na tělo - originálně složená skladba pro oslavence.

Tandemové seskoky s padákem, základní parašutistický výcvik, poskytování tělovýchovných služeb v oblasti parašutismu, specializovaný maloobchod a činnost technických poradců.

Výroba a distribuce produktových videí pro e-shopy. Nabídka předváděcích videí a videoprezentací

Prodej: - tabákové výrobky - noviny, časopisy.