Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Hudební divadlo v Karlíně
Bionaut s.r.o.

Kina, divadla, společenské události, ale také různé zábavní podniky, bary či kluby jsou tou nejjednodušší možností, jak si užít zábavy i kultury. Vyberte si podnik a neváhejte jej navštívit, popřípadě zakupte své vlastní vybavení a uspořádejte něco svého.

DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Společnost DW Agentura, s.r.o. se zabývá dabingem a filmovými titulky. Naše služby nabízíme již od roku 1990. Dabing a titulky realizujeme ve třech nahrávacích studiích, které jsou vybaveny tou nejmodernější technikou. Postaráme se o celý proces vzniku zvukové stopy s českým dabingem. Máme velký tým překladatelů, titulkářů a korektorů.
DW Agentura, s.r.o. - dabing a filmové titulky
Sbírka kamen. Výroba: -krbové sběrače. -dveře do krbu.

Taneční škola s dlouholetou tradicí, založena v roce 1981 tanečníkem mezinárodní třídy Jiřím Kotinou. V současné době v Kladně vedeme páteční taneční kurz pro mládež, ale v minulosti to byly i kurzy pondělní, čtvrteční, sobotní a nedělní. T.Š. Vám nabízí: TANEČNÍ KURZY PRO MLÁDEŽ TANEČNÍ KURZY PRO DOSPĚLÉ LATINSKO-AMERICKÉ TANCE PRO ...

Burzy historických vozidel a dílů. Stálá prodejní expozice: - předválečný materiál - motocykly - automobily - náhradní díly.

Výroba, rozmnožování, nahrávání: -zvukových a zvukově-obrazových záznamů. -videopořady

Inzertní síť českých regionálních titulů.

Výroba: - videozáznamy. Služby: - ubytovací. Poradenství: - ekonomické - organizační.

Pronájem - kulturní centrum Taneční kurzy Organizace - plesy - koncerty - divadelní představení

Modelingová a castingová agentura - zastupující modelky, modely, herce, herečky a hosteskynabízí - castingy, reklamy a modní přehlídky na klíč

E - shop - výtvarné potřeby Prodej - výtvarné potřeby

Pořádání - výstavy Grafický design Webdesign Ilustrace - kresby

Umělecká agentura - zastupuje umělce z oblasti vážné hudby