Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Krejčovství. Zakázkové šití: -dámské, pánské a dětské oděvy: -halenky, košile, sukně, kalhoty, bundy, kabáty, saka, obleky -pletené oděvy (oprava na overlocku) -společenské obleky -kostýmy pro dospělé i děti -mateřská móda. Šití bytových doplňků: -závěsy, záclony, ložní prádlo. Opravy a úpravy oděvů: -oprava ...

Naše společnost PALLAhd s.r.o. Horažďovice se zabývá výrobou oděvní konfekce, šitím dětských oděvů. Šití, výroba, velkoobchod, prodej: - oděvy dětské, mikiny, trička, župany - dámské, pánské, sportovní - zakázková výroba, šicí dílna, krejčovství, švadlena.

Kožešnictví Letná Výroba, prodej, opravy: - kožešinové, velurové výrobky a kožené oděvy.

Velkoobchod, prodej - pracovní oděvy - sportovní oděvy - obuv. Šicí dílna - potisk a výšivky.

Šití, výroba, půjčovna: - společenské šaty Opravy a úpravy oděvů.

Služby - krejčovství, šití na zakázku, výroba kostýmů - žehlení - mandlování.

Strojové vyšívání řízené počítačem.

Práce, služby: -kroje -šití krojů -ruční vyšívání krojů -strojní vyšívání krojů -pánské -dámská -dětské.

Maloobchod, opravy, servis: - kočárky, autosedačky, dětské zboží a veškeré doplňky. Prodej: - kočárky autosedačky - dětské zboží, - ohrádky, postýlky - ostatní doplňky. Opravy a úpravy: - kabelky, batohy, tašky cestovní, kufry - oděvy, prádlo, ostatní. Zakázkové šití: - ložní povlečení, oděvy, ostatní. - drukování.

Co Vám nabízíme: Naši módní dílnu najdete přímo v centru Olomouce, kousek od Horního náměstí, kde je světoznámý orloj. Přímo sídlíme u kostela svaté Mořice. V módní dílně koupíte i hotové modely, které Vám můžeme i podle potřeby upravit na míru přímo na místě a můžete si nechat ušít i oděv na míru. Našla jste si obrázek na internetu nebo ...

Služby: - krejčovství - výroba textilu, oděvů

Strojní vyšívání. Řezání a gravírování CO2 laserem. Výroba reklamních a dárkových předmětů Výroba a distribuce sportovních potřeb pro stolní hokej.

Výroba, šití, prodej, eshop: -dámské a pánské noční prádlo, prádla: -pyžamo, pyžama -noční košile -župany, domácí oblečení -dámská trička, tričko -vlastní modelové kolekce.

Šití na míru, prodej, půjčovna: - svatební a společenské šaty - maturitní šaty - šaty pro družičky - šití doplňků k šatům na míru.

Zakázkové krejčovství - šití dámských oděvů - opravy a úpravy oděvů.

Výroba: - reklamní oděvy - oděvy pro hostesky - divadelní kostýmy.

Oděvní salon, služby: - oděvní výtvarnice, návrhářka a stylistka

Salon Hartl – pánské zakázkové krejčovství z Prahy 6, šití obleků na míru. Mezi přednosti tohoto salonu můžeme zařadit především ručně prošité kraje, zapošité podšívky, vyšité dírky nebo vyztužené klopy a vložky. Ke své práci využíváme pouze prvotřídní značkové látky. Prodej doplňků k oblekům - košile, vázanky, motýlky, šle, ponožky, rukavice, ...

Šicí dílna: -oděv pro zdravotně postižené. Ušijeme vše z úpletů (100% bavlna, BA/lycra, BA/PES, fleece apod.) Zpracováváme pouze kvalitní materiály české výroby. Crafter 1500 kg Citroen jumper 1500kg. Autodoprava.

ANETTA Návrhy, výroba, šití: - dámská konfekce.

Služby: - zakázková výroba pletené módy a jiných pletených výrobků

Výroba, prodej, zásilková služba: - potištěná trička, mikiny, bermudy a pracovní oděvy - pigmentové barvy pro potisk textilu - šablony pro sítotisk včetně zpracování námětu.