Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Výroba, e-shop - oblečky pro panenky - krejčovství.

Oprava, úpravy: - oděvy, konfekce, šaty.

Návrhy, zhotovení, šití: - bytový textil na míru - kojenecký textil. Prodej: - látky, metráž.

Služby zakázkového dámského i pánského krejčovství a módního studia. Výroba: - svatební ručně vyšívané šaty, plisování látek, šití krojů a historických uniforem a další - bytový textil, peřiny a polštáře, potahy na sedací soupravy, záclony a závěsy.

Zhotovení svatebních, společenských a maturitních šatů. Vlastní půjčovna svatebních a společenských šatů. Rozšíření o e-shop, založený na volnočasové módě z velmi kvalitních a funkčních materiálů, především z MERINO vlny a BAMBUSOVÉHO ÚPLETU - originální výroba podle vlastních návrhů.

Výroba dámských a pánských oděvů.Výroba stanů, odkládacích sítí do osovních aut. Bývalý závod s.p. Technolen Lomnice n.Popelkou.

Hapel Český výrobce dámské módy: - šaty, halenky, sukně, společenské šaty a komplety převážně z úpletu.

Šití, e-shop - dětské a kojenecké textilní potřeby - šité a vyšívané doplňky.

Drátenictví, zpracování kůže, šití - drátěné výrobky - kožené opasky - šité bytové doplňky.

Šití - dámské oblečení - šaty společenské, maturitní i pro celé skupiny - opravy oděvů - vyšívání nápisů a loga.

Zpracování - kožešiny, šití - textilní výrobky.

Výroba - vyšívání - prodej : Výšivky : - Automatické výšivky - Ruční výšivky - Strojní vyšívání Prodkuty : - Vyšívané vlajky a prapory - Nášivky, reklamní výšivka - Venkovní vlajky - Stolní vlaječky - Firemní loga - Žerdě, stojany, stožáry - Nástěnné znaky - Pamětní listy, samolepky - Stuhy - Konzervace a restaurování - ...

Činnost: - strojní vyšívání, šití: - vlajky, znaky - slavnostní stuhy.

Krejčovství - šití oděvů. Další provozovna Bohúňova 4, 14900 Praha 4 tel. 272 914 520, 739 056 846

Maloobchod, prodej: - bytový textil - závěsy - stínící technika Krejčovství: - úprava záclon, závěsů - zakázkové šití - úprava, oprava oděvů.

Výroba - kostýmní výprava film, divadlo, společenské akce - textilní šperky

Výroba, e-shop - dámské oblečení

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

-Šití dámského a pánského oblečení

Provozujeme zakázkové krejčovství v Praze. Nabízíme opravy kožených i značkových oděvů. Provádíme výměny zipů u batohů, šití záclon a ložního prádla či šití oděvů na míru.

Služby: - konstrukční příprava oděvní výroby - konstrukční práce v procesu konstrukční přípravy výroby - vývojová činnost v oblasti proporcionality a tvorby velikostních systémů - kontrolu výrobků - školení pracovníků kpv v dané problematice.

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy

Služby: - krejčovství - čistírna