Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Výroba: - valašské kroje - lněné košile a haleny - oděvy s lidovými prvky z přírodních materiálů - opravy a úprava krojů.

Zakázková výroba a prodej oděvů a doplňků.

-Šití bytového textilu i dětský -Velkoobchod a maloobchod

Výroba - krajky Výroba a úprava - hanácké kroje

Krejčovství - šití dámských a pánských oděvů.

Zakázkové krejčovství: -zakázkové šití: -dámské oděvy. -společenské šaty -obleky, saka, kalhoty. Vytváření osobního stylu - image. Prodej metráže.

Šití, výroba: - oděvy - oděvní doplňky - oblečky pro psy - bytový textil - hračky Strojní vyšívání.

Prodej - dámské oblečení. Šití na zakázku.

Módní návrhářství: - zakázková a modelová výroba oděvů - originální doplňky a šperky

Zakázkové krejšovství - výroba dámských oděvů. Prodej - galanterie - vše pro ruční práce, háčkování, pletení - příze, bižuterie, stuhy.

Textilní výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - MaMi design: - dámské turecké kalhoty, kraťasy, trička, tílka, sukně, šaty - dětská pyžama, kalhoty, kraťasy, nákrčníky - deky - oděvy, oblečení: - dámské zboží - dětské a kojenecké zboží - ložní soupravy a deky - nadměrné oděvy - pánské ...

Krejčovství, výroba: - dámské a pánské oděvy Služby: - cvičení keltské jógy - semináře - léčení barvami

Krejčovství - zakázkové šití a opravy dámských a pánských oděvů.

Krejčovství, výroba: - pánské a dámské oděvy - oděvy pro myslivce

Prodej - bytový textil - galanterie - záclony. Služby - opravy a úpravy oděvů - šití bytového textilu.

Móda pro plnoštíhlé. Výroba, šití, maloobchod, prodej: -dámská konfekce v nadměrných velikostech (oděvy): -kalhoty, sukně, halenky, saka, kostýmy, bundy, pláště -výrobní ceny.