Krejčovská panna, šicí stroj, látky, textilie anebo metráž. Bez těchto a mnohých dalších prvků se krejčovství zkrátka neobejde. Nakupujte u profesionálů anebo využijte profesionální služby v oblasti výroby, prodeje anebo oprav oděvů nejrůznějšího typu.

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

Zakázkové čití dámských oděvů, šatů a kostýmů.

Nabízíme sítotisk a tamponový tisk. Dodáváme tašky, trička a reklamní předměty s potiskem. Tiskneme na dřevo, sklo, plasty. Vyrábíme cedule a obtisky. Provádíme drobné úpravy a opravy oděvů, výměny zipů, nápletů a jiné šicí práce.

Šití a úpravy oděvů, obleků a šatů.

Chemické čištění oděvů - košilový servis - regenerace a barvení usní, kůží a kožešinových výrobků americkou technologií SUEDE - LIFE ® - praní a mandlování prádla - čištění pracovních oděvů Zakázkové krejčovství - včetně nadměrných velikostí - opravy a úpravy.

Šití a prodej: - oděvy a doplňky.

Práce: -strojní vyšívání -ruční pletení

Módní studio - zakázkové krejčovství, tvorba vlastních kolekcí, prodej doplňků, módní poradenství, butik. Salony: Velké Pavlovice, Hlavní 666, po-pá 9-15, 30 hod Brno, Minská 85, po-pá 12-17 hod Praha, Kavkazská 1372/3B, pouze na objednání Psychoterapie, psychoterapeut- Objednávky na tel.: +420 603 772 162 - Jaroslava Hudečková

Návrh, výroba: - oděvy - oděvní doplňky

Krejčovství, výroba: - pánské oblečení na míru

Kožešnictví. Výroba, maloobchod, prodej, přešívání, opravy: -módní kožešnické výrobky, kožichy z materiálů: -králičina přírodní, barevná, stříhaná -nutrie -norek -všechny druhy lišek -kožešnické doplňky (šály, čepice, límce, lemování kapuc, atd.)

Výroba oblečení z přírodních materiálů.

Návrhy a realizace dobových filmových a divadelních kostýmů. Originální kabelky, tašky, doplňky a šperky z vlastní návrhářské dílny. Šperky, peněženky, pouzdra, dokladovky, obaly na knihy, bytový textil, kosmetické tašky, opasky a další drobnosti.

Občanské sdružení Výroba - repliky barokní divadelní kostýmy a doplňky

Zakázkové šití Půjčovna - kostýmy pro děti i dospělé - společenské dámské šaty

Základy šití. Úpravy oděvů. Výroba lepicích obrázků z časopisů.

Opravy oděvů, šití, žehlení, mandlování a čištění prádla.

Masáže. Kosmetika, modelace nehtů a krejčovství. Reiky.

Půjčovna svatebních a společenských šatů TRENDY. Zakázkové šití - modely - svatební a společenské šaty Prodej - modely - svatební a společenské šaty Půjčovna - netradiční svatební a společenské šaty - doplňky

Výroba, zakázkové šití: - mateřská móda - oblečení a doplňky pro kojence - oděvy pro muže, ženy i děti

Dámské zakázkové krejčovství. Služby: -čistírna oděvů

Služby, práce: -strojní vyšívání. -výšivky z fotografie.