Ostatní řemesla, jako košíkářství, kovotepectví, vypracovávání rodokmenů, sochařství, věštectví, zpracování kůže a kožešin, grafologické rozbory rukopisů a jiné manuální i rukodělné práce vyplňují mezeru mezi klasickými řemesly a průmyslovou výrobou.

Výklad z tarotových karet - astrologie Kurzy - tarotová školasemináře - taroty, astrologie Spisovatelka

Výklad z karet Pořádání - přednášky - semináře

Mnoho druhů výkladů tarotových karet. Odpovědi na práci, vztah, finance, zdraví, sny a mnoho dalších získáte pomocí konzultace a čtení z tarotových karet. Výklady tarotu se provádí osobní formou v Praze.

Dřevořezbavýroba - rekvizity Zakázková výroba - divadelní kostýmy - kostýmy fauny.

Redakční služby - copywriting - korektury - autorské psaní.

Bakalářská práce následně diplomová práce a jejich pravopis tak, aby byl text správně po jazykové i stylistické stránce. Kontrola pravopisu v textu bakalářské nebo diplomové práce, firemní prezentace či tvorba textu pro copywriting.

Specializovaná stavební činnost výškové a demoliční práce. Poskytování a nabídka: - výškové práce - horolezecké práce, práce ve výškách - zemní práce - zednické práce - čištění fasád domů - čištění, opravy a nátěry fasád - oprava fasády - tmelení panelových spár - úklidové práce - instalace zábran proti holubům - instalace sítí a ...

Montáž - protisněhové zábrany - ochrany proti ptactvu - bezpečnostní sítě Natěračské práce fasády, konstrukce Provádí (práce ve výškách) - čištění a mytí fasád - odstraňování sněhu a ledu ze střech a fasádních říms - čištění okapů Sanace skal (hlubinné vrty) Výškové práce pomocí horolezecké a speleologické ...

Lakýrnické práce Malířské práce Stříkané tapety Písmomalířské práce Potisk na textil

Prodej, výroba, opravy: Sedlářství: -sedlářské práce. -jezdecké a vozové postroje -potahování všech druhů motosedel, včetně veteránů -drobné čalounické práce a opravy galanterie

Soudní znalec. Sanace. Geologie. Měření radonu. Vrtné práce.

Rámování: - paspartování. Prodej: - obrazy - reprodukce.

Demoliční práce. Potápěčské práce. Výškové práce za použití horolezecké techniky.

Vrtání diamantovým programem. Řezání diamantovým programem. Vrtání kotevních kanálů. Kotevní práce.

Masáže. Numerologie. Parní bylinná lázeň. Detoxikační ozdravné kůry.

Výroba architektonických modelů. Výroba gravírovaných firemních tabulí

Vytvoříme pro vás rodokmen vaší rodiny, zpracujeme dobové rodinné dokumenty. Údaje převedeme do digitální podoby, vložíme fotografie vašich předků. Vhodné i jako dárek.

Prodej - ochranné pomůcky Kontejnerová doprava Pronájem - lešení Dodávka - stavební chemie Půjčovna - stavební mechanizace - nářadí Jádrové vrtání do železobetonu Montáž - lešení Prodej a servis - nářadí Železářstvíprodej - spojovací materiál.

Preparace - lovecké a rybářské trofeje - savci - ptáci