VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Činnost, stavební práce: -provádění inženýrských staveb (včetně technické vybavenosti sídlištních celků), -provádění průmyslových staveb, -provádění bytových a občanských staveb, -půdní vestavby, -kompletní rekonstrukce, -výstavby rodinných domů, -truhlářství, -činnost prováděná hornickým způsobem. Prodej: - stavebniny, stavební ...

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -vložkování komínů. -ústřední vytápění.

Měření - emise. Kominictví - vložkování a frézování komínů, měření emisí.

KOMPLEXNÍ ČINNOST V OBLASTI ELEKTRO. Služby: -stavební a technický dozor při realizaci staveb -koordinace přípravy projektové dokumentace -organizace při výběrových řízení -kontrola u všech nákladů před realizací i v průběhu realizace projektu -výstavba fotovoltaických elektráren "na klíč" -měření termokamerou -měření elektrické ...

Autodoprava, přeprava osob: - přeprava zboží do 1000 kg - přeprava 4 osob dodávkovým vozem VW Transporter. - zednické a obkladačské práce Případně: David Štěpaník mob. 724 227 103

Provádíme vodoinstalatérské a topenářské práce.

Práce: -malířské -natěračské.

Nákladní doprava do 30 tun. Zemní a výkopové práce. Kompletní stavební práce.

Přípravné práce pro stavby: - bourací práce - demoliční práce - úpravy terénu. Obkladačské práce - pokládka dlažby.

Suchá výstavba: - sádrokartonářské práce: - sádrokartonové příčky, sádrokartony - akustické podhledy - zvukotěsné příčky - půdní vestavby. Izolatérské práce. - zateplení budovy, zateplování fasády.

Stavební firma. Přípravné stavební práce: - demolice, odstraňování staveb. Stavební práce. Výstavba, realizace, rekonstrukce. - občanské stavby - průmyslové stavby.

Truhlářství. Zakázková výroba, dřevovýroba: - kancelářský nábytek - kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky - koupelnový, koupelny - atypický - interiéry krytých bazénů - foliovaná dvířka.

Stavební firma Výstavba, přestavba, realizace: - pozemní stavby na klíč - průmyslové objekty - bytové domy. Rekonstrukce: - zateplování objektů, fasády. Dodávka, montáže: - plastová, dřevěná a hliníková okna, dveře - sádrokartony, sádrokartonové příčky - vnitřní i venkovní obklady, dlažby, zámková dlažba. - zabezpečovací ...

Práce: - CNC obrábění kovů, kovoobrábění, obráběčství - broušení, brusičské práce - frézování, frézařské práce. Kovovýroba, výroba: - kovové dílce, kovové díly na rotačních obráběcích strojích.

Svářečská škola. Služby: - kurzy, školení pracovníků na svářečské práce - pravidelné přezkušování svářečů - vazačský, jeřábnický průkaz. - technické poradenství. Prodej: - svářecí zdroje - náhradní díly pro svářecí zdroje a příslušenství - přídavné materiály pro svařováni. Práce: - drobné zámečnické práce - svářečské ...

Truhlářství, truhlářské práce. Truhlářská dílna. Výroba: - pracovní desky ke kuchyním - pracovní desky do koupelen.

Elektromontáže, elektroinstalace. Práce: - elektroinstalační v rodinných domech i bytech - montáže a revize - hromosvody, elektrická vrata, čerpací stanice vody. Nonstop pohotovost.

Služby: -ruční výkopové práce -zemní práce strojem JCB 1110 T -přípravné a dokončovací stavební práce.

Stavební zámečnické práce: - zámečnické výrobky z černého materiálu a nerezu - ocelové konstrukce, přístřešky, oplocení - schody rovnoramenné i točité, zábradlí aj.

Řemeslnické práce: - obkladačské - zednické. Rekonstrukce: - rodinné domy - bytová jádra - koupelny.

Dodávka: - garážová vrata - dveře, okna. Dodávka a montáž: - sádrokartony - zateplování staveb, fasád Pokládka: - vnitřní obklady a dlažby - venkovní dlažby (terasové, kamenné, vegetační a zámkové). Rekonstrukce - koupelny - bytová jádra na klíč.

Truhlářské práce, truhlářství. Výroba: - kuchyňský nábytek - nábytek - dveře - balkony.

Jeřábnické práce do 20 tun.

Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Zednické práce Krby Rekonstrukce: - koupelny.