VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba, služby na zakázku: -kovoobráběčství -zámečnictví -topenářství -montáž a opravy vyhrazených plynových zařízení. Voda, topení, plyn Brno, kanalizace vč. přípojky, přípojka. Práce: -vodoinstalační, vnitřní odpadní potrubí -plynařské -topenářské. Výrobky, obchod, prodej: -drtiče jádrového ovoce -lisy na ovoce.

Práce: - zámečnické - kovovýroba - obrábění kovu Výroba: - topné vložky do plynového průtokového ohřívače vody - exkluzivní grilovací jehly - subdodávky dílů při výrobě strojů, padáků, atd. - městský mobiliář, brány, schody

Výroba: -interierové celky -vestavěný stylový nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek -dveře -schodiště -dřevěné fasády

kovoobrábění -broušení na plocho - až do 6m délky -frézování CNC -dělení materiálu

Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -ložnicový nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -skříňky, stoly, počítačové kouty -bytové doplňky, poličky, police. -plovoucí podlahy -obložkové zárubně Vše se vyrábí z lamina, dřevěné zakázky po dohodě.

Služby: -stavební klempířstvi -tesarstvi -pokryvactvi -montaz stresnich oken -tepelna a hydroizolace nejen plochych strech -kompletni rekonstrukce strech.

Nabízíme, opravujeme: -kožená křesla a sedačky -čalouněný nábytek -matrace na míru i klasické -matrace z latexové pěny (anatomicky správná poloha páteře) -dekoraterské práce -prodej doplňků

Činnost: -montáž a opravy: - elektroinstalace, -el. topení, -hromosvody, -revize.

Dodávka: -podlahy, podlahových krytin -výběr z více jak 300 druhů různých typů podlah doplněný individuálním přístupem od prvního kontaktu, přes zaměření místa, rychlé dodání až po profesionálně zpracované položení Vaší nové podlahy. -podlahy z nejrůznějších materiálů, např. zcela přírodní materiály jako je dřevo (dub, buk, smrk, ...), korek a ...

Montáže elektroinstalací. Výroba elektrických rozvaděčů.

Práce, služby: -kovoobráběčství

Prodej, prodej: -brusivo. Práce, služby: -broušení do kulata -broušení otvorů -bezhroté broušení -broušení na plocho -ruční broušení -ruční dobrušování -honování.

Elektroinstalační práce. Výroba: -rozvaděče -transformátory -elektronické zařízení. Montáž: -elektrické topení -kotle, radiátory, stropní panely -úsporné osvětlení Prodej: -elektrospotřebiče, spotřební elektronika -výpočetní technika -prádlo a textil. Služby: -kopírování.

Práce: -zemní-UN**-053, 2 -zemědělské s traktorem -bagr -hloubková lžíce do 6 m*** -svahová otočná lžíce -bourací kladivo -trhací hák -zemní vrták -čelní nakladač Doprava: -Škoda 706* + vlek. Prodej: -zemědělské produkty.

Výroba: -atypický -zahradní nábytek. -vnitřní -venkovní zařízení.

Služby: -malíř pokojů -natěrač.

Činnost: - zámečnické práce - svářečské práce - povrchové úpravy kovů - svařování - zpracování nerez materiálu - prodej hutního materiálu

Zakázková strojírenská výroba: -zajištění materiálu polotovaru -samotná výroba -veškeré tepelné zpracování -povrchové úpravy, končící dopravou k zákazníkovi. -frézování (klasické, CNC, obráběcí centra -kusová, sériová výroba rozměrově drobných i velkých dílů. -obrábění-montážní, zámečnické a svářečské práce (CO a TIG). -konstrukce ...

Restaurování: -starožitný nábytek s licencí MKČR -výroba kvalitních kopií -repliky intarzovaného starožitného nábytku, především barokního a klasicistního, nákup a prodej starožitného nábytku.

Truhlářské práce. Výroba: - kuchyní, ložnic, dětských pokojů, masivních dveří a různých bytových doplňků.

Zakázkové truhlářství. Výroba: - eurookna - dveře - kuchyně - bytový i kancelářský nábytek.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.