VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Čalounické práce. Výroba, opravy, renovace: - čalouněný nábytek - matrace - bytové doplňky.

Čalounické práce, opravy, renovace: - čalouněný nábytek. Zakázková výroba: - čalouněný nábytek (sedací soupravy, taburety, kosmetické stolky ...).

Řemeslnické práce: - topenářské, plynařské, vodoinstalační. Voda, topení, plyn, solar.

Truhlářské práce. Výroba: - schodiště samonosná, lomená, s podestou, obkládaná - interiérové dveře - nábytek.

Pilařský provoz, pila. Řemeslnické práce: - tesařské - klempířské - pokrývačské.

Kominictví, kominík: - veškeré kominické práce - vložkování, frézování stavby komínů - odvod spalin od uzavřených spotřebičů. Měření, revize: - účinnost spalování.

Zámečnictví, zámečník. Výroba i atypická: - vrata - zábradlí - schodiště.

Služby: - stavební poradenství, projekty, rozpočty, stavební dozory - specializace na revitalizace, rekonstrukce, sanace stávajících objektů, řešení vlhkosti, plísní, větrání a tepelně technické poradenství. Prodej: - protiplísňové systémy ANSILVER. Dodávka: - systémy odvlhčování zdiva HYDROPOL, HYDRODRY.

Kamenictví: - schody - krb, krby, kamna - pomníky, náhrobní doplňky - krycí desky do kuchyně, koupelny - parapety.

Odvoz: - suti, suť. Demolice, bourací práce. Zemní práce stroji UNC a SCHAEFF: - výkopy pro uložení potrubí - úpravy terénů.

Logistika, vnitrostátní i mezinárodní doprava, nadměrný náklad. Pronájem: - jeřáby. Výroba: - hutní materiál i výrobky z nerezové oceli - tvarové výpalky. Dodavatel hutního materiálu.

Jeřábnické práce: - jeřáb AC 080 - Demag AC 25.

Výroba: - nášlapy na ocelové schodiště - dřevěné obklady betonových schodišť - dřevěné zábradlí - samonosné dřevěné schodiště.

Kovoobrábění, kovoobráběčství. Soustružení, frézování a svařování.

Podlahářské práce: -montáž a broušení, tmelení, lakování, renovace -parkety. Kladení: -PVC -pokládka koberce (zátěžové, bytové) -korek, stěrkování podlah -plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné) -dodávky materiálů, poradenství, prodej, servis.

Malby, nátěry, sanace a zateplení fasád od roku 1992 a od roku 1996 jako rodinná firma. Nabízime práce oborů:malíři, natěrači, stavební a výškové práce v regionu: Brno, Blansko, Boskovice, Kuřim, Tišnov a celé ČR. Provádíme také speciální stavební a sanační práce: renovace zateplení fasád (plíseň, poruchy, chybná montáž atd) průmyslové, ...

Montáž, opravy, výchozí revize: - kompletní elektrická instalace, silnoproud, dům i činžovní (pasivní domy) - elektroinstalace, přepětˇové ochrany, hromosvody. - provádění elektroinstalací i v pasivních domech - kabelové rozvody v průmyslových provozech - slaboproud, nn rozvody do 1000V - elektrický vrátný, zabezpečení domu, objektu, ...

Návrhy, projekce, montáž, instalace, servis, oprava, revize: -elektronické zabezpečovací systémy EZS (ochrana bytových i nebytových prostor, objektů, pozemků, majetku) -elektronické požární detektory k systému Paradox -kamerové systémy -elektronicky ovládané zámky Zabezpečovací systémy pro automobily vč. montáže: -centrální ...

Antikorozní povrchová úprava materiálů a ochrana kovů. Lakovna, tryskání, nátěry: - nástřik kovů - metalizace - renovace součástí zejména z vodních elektráren.

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2008, prochází procesem certifikace NORR - BREMSE. Strojírenství pro průmysl textilní, zdravotnický (ortopedie, chirurgie), potravinářský, letecký: -kovoobrábění, kovoobráběčství Blansko, soustružení velko i malosériová výroba dílu pro montáže. Obrábění, CNC dlouhotočné automaty: -výrobně ...

Společnost je držitelem certifikátů dle ČSN EN ISO 9001:2008 a ČSN EN ISO 14001:2005. Řezání: -laser do tloušťky 20 mm. Zpracovnání: -plechy CNC a NC technologiemi na strojích firem Trumf a Bystronic -stříhání -děrování -ohýbání plechů -svařování. Výroba: -karosářské díly -ohraňování plechů -zámečnictví.

CNC obrábění na CNC soustruzích. Přesné strojírenství do hmotnosti až 5 t obrobku. Technologická řešení, návrh technologie obrábění. Doplňkový materiál: - šrouby, matice, hadice atd. Montáž sestav. Poradenství.

Natěračské práce Malířské práce.