VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Výroba: -dřevěné hračky -hrací kostky a figurky -gravírování, značení a řezání laserem -průmyslový potisk dřeva a plastů -CNC plošné frézování a tvarové výřezky ze dřeva -soustružení dřeva -výroba reklamních a propagačních výrobků ze dřeva.

Kovoobrábění. areál Adast a.s. budova 16

Astrologie, numerologie, tarotové karty, kyvadlo, automatická kresba, karma, zdravotní diagnostika

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Zámečnické a nástrojářské práce.

Malířské a natěračské práce.

Stavební, zednické, obkladačské práce.

Služby: -veškeré malířské a natěračské práce středního rozsahu -možnost použití vlastního lešení, horolezecké techniky a vysokotlakých nástřiků.

Zakázkové zpracování nerezového materiálu vč. pasivace. Zpracování nerezi. Svařování TIG, MAG. Služby: -kovovýroba. Výroba a montáž: -strojírenská výroba komponentů dle dodané dokumentace -tlakové dveře, nerezové konstrukce, balistické dveře (neprůstřelné), dveře a stěny, výplně, otvory, okna.

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Služby: -kovoobrábění -kovovýroba -nástrojářství.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování: Stavební zámečnictví - ploty, brány, zábrany. Podlahářské práce: -parkety, kladení nových a renovace starších -koberce, PVC, korek, plovoucí podlahy -malířské práce -stínící technika.

Stolařství, truhlářství. Nábytek Brno: -kuchyňské linky včetně vybavení, dodávky spotřebičů -interiéry na klíč, zakázková výroba -ložnice, sklopné postele -sedací soupravy na míru -obývací pokoje -dětský pokoj -vestavěné skříně -předsíně, šatny. Návrh 3D vizualizace. Materiál: -lamino -dýhovaná dřevotříska, MDF a masiv -kování ...

Truhlářství. Výroba: -truhlářská -zakázková výroba dřevěných a montovaných schodišť -interiérové dveře a obložkové zárubně z masivních materiálů -individuální přístup k zákazníkovi -zaměření, nezávazná cenová kalkulace a návrh ve 3D zdarma.

Práce: -malířské -natěračské -dekorační nástřiky -interiérové -exteriérové.

Nákladní vnitrostátní autodoprava vlastními dopravními prostředky. Automobily: -Tatra sklopka 4ks 11t. -LIAZ valník 2ks 14, 5t a 8t -návěsové vozidlo 25t. Jeřábnické práce: -jeřáb V3S, teleskopický, 8t. Odvoz suti: -LIAZ 4 kontejnery, sypač. Opravy a mytí vozidel: -výměna olejů -SO motorů -veškeré servisní práce na nákladních ...

Práce: -elektro montáže a elektro revize instalací, přístrojů a zařízení -revize přístrojů a zařízení v kancelářích a firmách -elektro revize domovních instalací, bytových domů, bytů.

Montáž, opravy, servis: -elektroinstalace -přestavba vozidel na propan-butan LPG, homologováno.

Kompletní rekonstrukce domů, bytů a komerčních objektů, bytových jader. Suchá montáž, kvalitní montáž sádrokartonů, sádrokartonových konstrukcí, sádrokartony. Zateplovací systémy, zateplení obvodového pláště, stropů, střech, paneláků. Kompletní stavební práce. Prodej stavebního materiálu s dovozem na místo, vychystání materiálu. Stavby podle ...