VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Výroba, montáž - mříže do oken ocel - brány i pojezdové ocel - montáž - venkovní oplocení (ocel) - ocelové konstrukce Obrábění Svařování Zámečnické práce.

Tesařské práce - zahradní pergoly a altány - včetně dodávky materiálumontáž - příhradové vazníky - krovy - římsy. Pokrývačské práce - rekonstrukce starých střechmontáž - střešní krytiny.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - kompletní rekonstrukce a generální opravy rodinných domů - opravy památkových budov - dodávky staveb na klíč, zednické a betonářské práce - budování průmyslových staveb - zateplování a rekonstrukce budov - povrchové úpravy stavebních objektů klasickými omítkami - omítkami ze suchých ...

Restaurátorské práce. Veškeré umělecko-kovářské práce.

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

Montáž - sádrokarton - minerální podhledy.

Písmomalířské práce na fasády a štíty domů. Výroba - malovaná a fóliová reklama - firemní tabule - samolepky s ořezem. Velkoplošný tisk.

Opravy a servis - energetická zařízení - parní turbíny - najízdění energetických celků Zámečnické práce

Dřevostavby na klíč nebo jen hrubá stavba. Truhlářské práce - okna EURO, plastová - schodiště - nábytek - vnitřní dveře - zakázková výroba nábytku. - okna (EURO, plastová) - vnitřní dveře - schodiště.

Elektromontážní práce. Průmyslové rozvody.

Dodávka - podlahové krytiny a příslušenství - koberce - linolea Pokládka, lištování, lepení - koberce - linolea,

Geodetické práce - vytyčení hranic pozemku - vyznačení věcného břemene, rozestavěné budovy, budov - doplnění katastru o pozemek - vedení dosud ve zjednodušené evidenci - rozdělení pozemku.

Stavební práce: -sádrokartony (příčky, podhledy, šikminy) -minerální podhledy -zateplovací systémy -omítky vnitřní i vnější -usazování oken a dveří -střešní okna -plovoucí a dřevěné podlahy -parkety -pokládání koberců.

Opravy autobusů Opravy nákladních vozidel Povrchová úprava kovů (pískování) Zámečnické práce

Zakázková truhlářská výroba - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dětské pokoje - atypický nábytek.

Krejčovství, šití oděvů.

Zateplovací systémy Dodávka obkladů a dlažeb. Sádrokartonářské práce Obkladačské a dlaždičské práce Rekonstrukce bytových jader Zednické práce

Práce: -voda-plyn-topení: -(ocel, měď, plast, pozink) -projektová dokumentace -rozvody plynu, topení, vody -podlahové vytápění -dodávka plynových a elektrických spotřebičů -revize plynoinstalací -zajištění vložkování komínů -servis, záruka.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Elektroinstalační práce. Montáže a revize hromosvodů

Pokrývačství, tesařství.