VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Stolařství Chujac. Výroba: -kuchyně -vestavěné skříně -nábytek.

Truhlářství. Výroba nábytku na zakázky, interiérové dveře, krby.

Výroba: -truhlář, truhlářství -výroba nábytku -postelí, postele -skříní, skříně.

Služby: -broušení nástrojů pro stolárny a dřevařský průmysl, pil na plasty a hliník -broušení pilových kotoučů je prováděno na nejmodernějším brousícím centru firmy WALTER-WOODTRONIC C5 s laserovým snímáním, chlazeným olejem -broušení stopkových nástrojů karbidových i HSS, všech druhů fréz, okenních sad, karbidových nožíků-rovných i tvarových, ...

Výroba: -kovovýroba -CNC dělení na vypalovacích a řezacích strojích -zámečnická, ocelová konstrukce. -soustružení, frézování, broušení ploch i hřídelí -vrtání a opracování na horizontální vyvrtávačce -ISO certifikace -autodoprava -zednictví -projektová činnost -výhradní dodavatelé vrat Hermann.

Stavební činnost: - dopravní a vodohospodářské stavby - výstavba a opravy vozovek a zpevněných ploch chodníků a silničních objektů - stavba a obnova rybníků, revitalizace území - údržba a čištění toků - sanace sesuvů, opěrné zdi - stavby inženýrské a pozemní - kanalizační, vodovodní řády a přípojky - plynovody, kabelové trasy - ...

Služby: -leštění kovové formy, kovová forma až do zrcadlového lesku, zrcadlový lesk -ruční leštění -nástrojářství, nástrojárna.

Prodej: - dlažby - obrubníky. Práce: - zemní.

Práce: -trhací, vrtací práce při povrchovém dobývání. Prodej: -trhaviny -rozbušky.

Tesařství Holub. Výroba, práce: -tesařské -pokrývačské -klempířské -venkovních dřevostavby -obložení, dřevěné ploty -betonové, dřevěné schodiště.

Práce: -zemní. -výkopové pomocí mechanizace. -terénní úpravy. -demolice. Vozový park: -nákladní vozy zn. TATRA, LIAZ. Služby: -autodoprava sypkého materiálu: -písek, skrývka.

Výroba: -zpracování kamene -obkladačské práce.

Výroba, práce: -dodávky a montáž střech a pergol - zahradní altány - dřevěné obložení - dřevěné ploty a branky - střešní okna.

Výroba, práce: -zemní práce -kontejnery.

Výroba, práce: -zemní práce -pozemní stavitelství.

Maloobchod, prodej: -palubky -doplňky k podlahovým krytinám. Realizace: -terasa, předzahrádka -podlahové krytiny -specializace dřevo -sportovní podlahy, sportovní rošty -okrajově renovace -hlavně rodinné domy -terasy -tropické dřevo.

Výroba: -vestavných skříní, dětských pokojů, kancelářského nábytku a dalšího nábytku dle přání zákazníka -spolupráce s architekty.

Truhlářství. Výroba interiérového nábytku na míru.

Výroba: -zámečnické práce.

Montáž, servis a revize: -zabezpečovací systémy - ESZ, EPS, CCTV. Práce, projektování: -revize elektrických zařízení, hromosvodů, spotřebičů a nářadí. --elektrické zařízení a hromosvody -vyhotovení dokumentace skutečného provedení. Montáž, údržba a opravy: -elektrické zařízení.

Pokládání, pokládka: -podlahové krytiny -PVC, lino.

Služby: -autodoprava, nákladní doprava: -vnitrostátní a zahraniční: -návěs 13, 5 m -souprava -AVIA s plachtou, zvýšená 2, 35 m, prodloužená -zemní práce UDS 114, BĚLORUS -jeřábnické práce-autojeřáb AD 160 -zámečnické práce -podlahářské práce: -pokládání lino-PVC, zátěžové koberce -malířské a natěračské ...