VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
RH-PROZEM s.r.o.

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Stavební firma. Výroba, práce: -stavební -zemní práce -odstraňování staveb.

Truhlářství, výroba: - nábytek

Pila. Pilařská výroba: - stavební řezivo, sušené řezivo do délky 10 m. - stavební hranoly, trámy, latě, fošny, prkna - různé rozměry i atypické - palubky a podlahy. Stavební stolařství: - hoblování trámů, fošen, desek - výroba plotových dílců na zakázku. Sušení řeziva. Impregnace dřeva s preventivním účinkem proti ...

Stavební firma. Izolatérské práce: - zateplování fasády. Rekonstrukce, přestavby: - bytových jader, bytová jádra. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy.

Stavební firma. Rekonstrukce: - byty, bytová jádra. Sádrokartonářské práce - sádrokartonové příčky, podhledy. Přípravné práce pro stavby. Dokončovací stavební práce.

Technicko-inženýrská firma zaměřená na poskytování komplexních služeb zákazníkům v oblasti strojírenské výroby. Projekční činnost - zpracování projektové dokumentace. Konstrukční činnost - zpracování konstrukční a výrobní dokumentace. Výroba. - svařence z nerezových ocelí - svařence z uhlíkových ocelí Konstrukce, výroba, montáže: - ...

Výstavba, realizace: - rodinné domy, rodinných domů. Rekonstrukce: - památkové objekty. Obkladačské práce: - dlažby a obklady vnitřní i venkovní. Inženýrská činnost v investiční výstavbě. Projektová činnost ve stavebnictví.

Elektromontáže, elektromontážní práce. Komplexní elektrotechnologie. Dodávka, instalace: - silnoproudé technologie: - inteligentní systémy - automatizace budovy: - možnost společného řízení osvětlení, okenních žaluzií, elektrických spotřebičů, vytápění, klimatizace aj. - hromosvody - slaboproudé technologie:. - EZS ...

Veškeré práce ve výškách, výškové práce za pomoci horolezecké techniky: - mytí oken - nátěry fasády - montáže proskledné fasády - montáže telekomunikačních zařízení - montáže - stožáry, světlíky - montáže - žaluzie a rolety - demolice průmyslových komínů, komíny - prořezy stromů.

Topenářské práce: - instalace, montáže topení. Vodoinstalatérské práce, vodoinstalace: - rozvody vody - domovní kanalizace, odpady. Plynoinstalatérské práce, plynoinstalace: - prohlídky, čistění a servis plynových spotřebičů. Projekční služby, montáže v oblasti technického zařízení budov.

Věštkyně, kartářka. Léčitelka. Služby: - výklad tarotových karet - věštění - léčitelství. - vydávání knih.

Domovní instalatérské práce: - vodoinstatérské práce, vodoinstalační, rozvody vody, domovní kanalizace - topenářské práce, topenářství, rozvody topení - elektrikářské práce. Montáže pro rodinné domy, byty. Havarijní servis 24 hodin. Realizace: - revizní prohlídky rozvodů potrubí - opravy wc splachovačů, vodovodních baterií a ...

Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.

Elektromontážní a elektroinstalační práce. Elektromontáže, elektroinstalace. Montáže, opravy, revize: - silnoproudé a slaboproudé rozvody - elektrická zařízení.

Nákup za účelem dalšího prodeje odlitky z šedé litiny a hliníku. Opracování odlitků z šedé litiny a hliníku. Kovovýroba.

Stavební firma. Stavby rodinných domů na klíč, půdní vestavby a rekonstrukce bytových jader.

Zabývám se restaurováním a konzervací kovových, dřevěných, ale i jiných materiálů.

Natěračské práce. Malířské práce. Lešenářské práce. Půjčovna: - lešení.

Výroba, prodej, montáž kamenné, zakázková - kuchyňské žulové desky z přírodního a konglomerovaného kamene - parapety, obklady, dlažby, koupelny, schodiště, pomníky, urny, vázy - kompletní zpracování kamene Materiál: - žula, mramor, konglomerovaný kámen - technistone.

Služby: -specializace na gramatickou, stylistickou korekturu českých textů.

Práce: -jeřábnické práce -stavební práce -montáž ocelových nebo železobetonových hal -práce na železničních koridorech -montáž výrobních technologií -práce při opravách výškových budov -montáž mostových jeřábů i jeřábových drah.