VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Stavební práce: -výstavba bytových, průmyslových objektů. -rekonstrukce budov. Práce: -zemní, výkopové. -řezání asfaltu, betonu. -pokládka zámkové dlažby. -terénní úpravy.

Práce: -obkladačské. -dlaždičské. -pokládka obklady, dlažba. -stavební.

Stavební firma. Výstavba, práce: -rodinné domy. -hrubé stavby. -základové desky, -zateplování fasád. -rekonstrukce bytů.

Studnařství. Studnářské práce: -vrtané studny. -kopané studny.

Výroba: -strojírenské součástky -sedadla pro dopravní prostředky, kolejová vozidla, metro, tramvaje -elektromagnetické vzduchové ventily -speciální nástroje -formy na odlévání hliníku a plastu.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výuka, školení: -svářeči.

Služby, práce: -strojní vyšívání. -výšivky z fotografie.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -kanalizační

Povrchové úpravy staveb: -zateplovací systémy -fasádní barvy -laky a lazury -podlahové nátěry -měření vlhkosti stěn

Práce: -vodoinstalační. -topenářské. -plynařské. -jádrové vrtání. -strojní čištění odpadů, kanalizace.

Práce: -zednické. -obkladačské. -rekonstrukce bytových jader. -rekonstrukci bytů. -zateplení rodinných domů.

Truhlářství, podlahářství -koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živnosti volné

Stavby: -vodohospodářské -vodní nádrže-výstavba, opravy, odbahňování -úpravy toků, revitalizace -kanalizace a vodovody -zemní prácei v těžko přístupných terénech -stavby sanační a rekultivační -výstavba a opravy lesních a polních cest. Mechanizace: -pásový bagr CAT* 317 B -4 kráčející bagry typu Schae PP -buldozer ...

Kovovýroba: -práce zámečnické -obrábění kovů -lisování.

Montáž, servis, opravy, revize, rozvody: -hromosvody -elektroinstalace -osvětlení -elektrické topení -přímotopné panely PROTHERM, NOBO -elektrické kotle PROTHERM -regulátory -přípojky -revize. Servis: -záruční -pozáruční. Revize: -veškerá elektroinstalace -přípojky. Přihlášky k odběru elektrické energie. Prodej: ...

Tesařské prácevýroba - krovy - pergoly Výroba - schody