VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
Truhlářství, výroba: - jídelní, konferenční stoly - police - kancelářská nábytek - noční stolky.

Práce, aplikace: - foukaná izolace.

Práce: - instalatérské - vodo, topo, plyn.

Práce: - zednické - sádrokartonářské - obkladačské - omítky, zateplování budov.

Společnost GEN - Střešní konstrukce s.r.o. se zaměřuje na výrobu vazníkových střešních konstrukcí pro rodinné domy i průmyslové objekty. Mezi naše další činnosti patří výstavba dřevostaveb a velodromů či opravy chat. Sídlíme v Sedlčanech, provozovnu máme v obci Vrchotovy Janovice. Dřevovýroba, výroba, montáž, stavba: - vazníkové střešní ...

Společnost UNIS-N spol.s r.o. se zabývá výrobu, maloobchodem a velkoobchodem celodřevěného nábytku ze smrku a borovice. Nabízíme: - vybavení hotelů, penzionů, chat i chalup - originální design - zdravé bydlení - nábytek z masivu - dřevěný nábytek - postele, komody, stoly, židle, TV stolky, truhly, šatníky, vitríny, prádelníky, ...

Kamenictví, kamenosochařství. Kamenické práce: -sekání a zlacení písma. Výroba a prodej: -pomníky z přírodního kamene, parapety, dlažby. Autodoprava spojená s odvozem.

Služby: - informační a reklamní TV ve veřejných dopravních prostředcích

Výškové práce: - práce ve výškách za použití horolezecké techniky.

Práce: - elektroinstalace - silnoproudé, slaboproudé rozvody - instalace, revize bleskosvodů.

Práce, řemeslo: - klempíř - klempířství

Činnost: - zemní a výkopové práce.

Služby, práce: - elektroinstalace - elektromontáže - montáž EZS Výroba, montáž: - ploty - brány - závory

Výroba: - interiérové a zahradní plastiky - kachle - mísy, talíře - čajové konvice - vázy

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - půdní vestavby - fasády, omítky, strojí omítky - zateplování fasád.

Jeřábnické práce: - autojeřáby Liebherr 1030, Liebherr 1100 - nákladní autodoprava.

Práce: - pokrývačské - klempířské - výškové práce - natěračské - zednické.

Podlahářství: - podlahářské práce.

Nástrojárna, výroba: - lisovací nástroje - formy, přípravky. Přesné elektroerozivní obrábění: - drátové řezání - vyjiskřování - vysokorychlostní děrování.

Činnost: - zemní, výkopové práce - demolice - výstavba, odbahnění rybníků - nákladní autodoprava. Prodej: - písek, štěrk.