VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Kominictví. Práce: - kominické - čištění komínů - revize spalinových cest - výstavba nových komínů.

Činnost: - projekční práce ve strojírenství: - konstrukce lisovacích nástrojů.

Činnost: - strojní vyšívání, šití: - vlajky, znaky - slavnostní stuhy.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Stavební činnost: - rodinné domy - rekonstrukce - obklady, dlažby - pokládka plovoucí podlahy - malování

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Výroba - dřevěná pískoviště a prolézačky - zahradní domky - pergoly Truhlářské práce - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice - školní nábytek

Zámečnictví, nástrojářství.

Práce: -měření radonu -hydrogeologické -inženýrsko-geologický průzkum -meřičské -geodetické.

Vibrační technika: -sériová i zakázková výroba -bezplatné konstrukční poradenství -prodej, servis, opravy -návrhy konstrukcí vibrační technika, příložné vibrátory elektrické pneumatické vibrátory pístové, kuličkové, turbínové -vysokofrekvenční vibrátory ponorné vibrátory hydraulické -speciální stroje pro ...

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně, stoly -šatní skříně -obývací stěny -postele -koupelnový nábytek -dětské pokoje -kancelářský nábytek -schodiště.

Sklenářství. - zasklívání výloh Výroba a prodej: -izolační skla -zrcadla -dřevěná Eurookna -tmely, lepidla, montážní pěny. Rámování: -obrazy, paspartování. Další provoz: -Nádražní 213, 26724 Hostomice pod Brdy, tel. 311584624 fax 311583193.

Práce stavební, truhlářské a sklenářské. Výroba: - EUROOKNA s kováním ROTO - vchodové a vnitřní dveře - domovní vrata - prosklené stěny - výklady, výlohy - izolační dvojskla. Zakázková výroba nábytku.

Lakovna a galvanovna. Provádíme NC obrábění, svařování hliníku a kovové polotovary.

Stavební firma: -strojní omítky (vnitřní, vnější). -samonivelační lité podlahy. -zateplování fasád. -malířské práce. -sádrokartonářské práce.