VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

VODO-TOPO Roman Valášek
Industrial Starter Czech s.r.o.
PRVNÍ HORNOSLEZSKÁ STAVEBNÍ spol. s r.o.
Radev s.r.o.
František Horský

I dnes platí: Řemeslo má zlaté dno. Čalounictví, krejčovství, stavebně řemeslné práce, umělecké práce, strojírenská řemesla, kominictví, restaurátorské práce a ostatní řemesla a živnosti jsou nezbytné v každodenním životě každého člověka.

Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
Prášková lakovna Čermák se již od roku 1993 úzce specializuje na povrchovou úpravu a předúpravou kovů. Zaměřujeme se především na lakování kovových předmětů práškovými barvami - komaxitem. Nedílnou součástí naší práce je rovněž precizní předúprava, kterou se rozumí dokonalé odstranění hrubších nečistot a důkladné odmaštění povrchu kovů.
Prášková lakovna Čermák - povrchové úpravy
STŘECHY Rudolf Kinzl
Společnost Rudolf Kinzl realizuje střechy na klíč a truhlářskou výrobu veškerého nábytku také na klíč. Máme dlouholeté zkušenosti a klademe důraz na kvalitu provedení a spokojenost zákazníka, poskytujeme odborné poradenství. Sídlíme na adrese Velký Újezd 54, Chorušice, práce provádíme v okolí Mělníku, Neratovic, Kralup nad Vltavou, Praha - Západ i ...
STŘECHY Rudolf Kinzl
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Hledáte instalatéry a nevíte na koho se obrátit? Potom je firma HRUBINSTAL s.r.o. pro vás tím pravým řešením. Naše firma provádí kompletní instalační práce. Zajišťujeme rozvody vody, montáže kotlů, ústřední a podlahové topení, rekonstrukce koupelen a bytových jader, Jsme profesionální společnost a zakládáme si na kvalitě odvedené práce.
HRUBINSTAL s.r.o. - komplexní instalatérské práce
Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - dřevěná okna, dveře, schody - pergoly.

Práce: - tesařské - pokrývačské - klempířské - sádrokartonářské.

Práce: - klempířské - pokrývačské - tesařské - opravy střech - montáž střešních oken.

Truhlářství, výroba: - dřevěná schodiště, zábradlí.

Práce: - tesařské - pokrývačské - truhlářské.

Činnost: - zemní práce traktorbagrem - demolice. Zámečnická výroba: - vrata, mříže, schody, oplocení - výroba lžic pro všechny velikosti bagrů.

Zakázkové truhlářství: - nábytek - kuchyně - skříně - pergoly, garážová stání.

Práce: - zemní, výkopové - čištění rybníků - práce bagrem.

Stavební činnost: - občanská výstavba - půdní vestavby - zemní a výkopové práce - zateplení - strojní omítky

Velkoobchod, prodej, montáž: -plastová okna a dveře ALUPLAST -3 až 6 komorový profil s uzavřenou ocelovou výztuhou v rámu i křídle -možnost výběru designu (barva, tvar) -celoobvodové kování ROTO Dřevěná okna hliníková okna a dveře Ocelové bezpečnostní dveře, vchodové dveře Zasklívání lodžií Montáž žaluzií Seřizování ...

Firma Podlahy Ochotný se zabývá prodejem a montáží podlahových krytin a podlahové chemie pro Prahu, střední a jižní Čechy. Realizujeme podlahy v běžných interiérech, ale jsme schopni zajistit i velkoplošné zakázky jako jsou tělocvičny, kulturní sály či skladové prostory.

Činnost: - elektromontáže - montáž hromosvody, veřejné osvětlení - zámečnické práce - výstavba rodinných domů - omítky, pokládka dlažby - realizace domovních přípojek (elektřina, kanalizace, voda).

Práce, realizace - tesařské - krovy - altány, pergoly.

Práce: - montáž sádrokartonu.

Stavební práce František Kadlec Nabídka kompletních rekonstrukcí a přestaveb, veškerých zednických, obkladačských, sádrokartonářských, malířských a lakýrnických prací.

Montáž: - rozvody vody, kanalizace - podlahového topení, radiátory, kotle - solární systémy - čerpadla Prodej: - vodoinstalační materiál - topenářský materiál - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - ohřívače vody

Prodej: -řezání na míru, hoblování -suché truhlářské řezivo -palubky -podlahová prkna -stavební řezivo latě, prkna, hranoly, palisády, kompletní krovy -stavební materiály izolační a zdící materiály -střešní krytiny všeho druhu -nátěry, laky -nářadí stavební -ploty -OSB desky. Broušení: -pily -SK ...

Truhlářství, zakázková výroba nábytku na míru - kuchyně - vestavné skříně - kancelářský nábytek.

Nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - odvoz odpadů - prodej a dovoz písku a stavebního materiálu. Zemní a výkopové práce.

Úklidové práce, správa a údržba domů - úklid domů, kanceláří - mytí oken - hodinový manžel - zahradnické práce - malování.

Stavební činnost - bytová výstavba, stavba rodinných domů - rekonstrukce budov - sádrokartonářské práce - demolice a bourací práce.

Zednictví - zednické práce.