Jeřábnické práce Preisler
SOS SMEJTEK
ITO TOCAUER s.r.o.
Fasom CZ s.r.o.
Open RE-ECO., s.r.o.

František Majerčák - zemní a výkopové práce
Firma František Majerčák se zaměřuje na komplexní zemní a výkopové práce. Do portfolia služeb, které svým zákazníkům nabízí patří terénní úpravy, realizace základů staveb a základových desek, realizace kanalizačních přípojek či demolice staveb. Hledáte spolehlivou a profesionální firmu? Neváhejte a oslovte společnost František Majerčák.
František Majerčák - zemní a výkopové práce
Václav Pitrof, stavební práce
Společnost Václav Pitrof nabízí širokou škálu stavebních prací od zednictví, rekonstrukcí, obkladů, dlažby, zdění, omítek až po zateplení fasád. Najdete nás v Bezděkově 17, Vranově. Pracujeme ve Středočeském kraji a v Praze, do 50 km od našeho sídla. Snažíme se klientovi vyjít maximálně vstříc jeho požadavkům a dodržujeme termíny.
Václav Pitrof, stavební práce
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Komplexní instalační práce vám zajistí firma DEER BROTHERS s.r.o. Hledáte ve městě Vyškov odborníka na instalační práce? Potom neváhejte a oslovte nás. Naše firma se zaměřuje na vodoinstalační, topenářské a také plynařské práce. Pokud potřebujete kompletní rekonstrukci koupelny i to pro nás není problém. Budeme se těšit na spolupráci.
DEER BROTHERS s.r.o. - vodo, topo, plyn
Činnost: - regulace a úspory tepla - podlahové vytápění - projekce MaR - opravy, rekonstrukce a servis výměníkových stanic - parní výměníky - bezkanálové rozvody tepla a teplé vody - tepelná čerpadla.

Služby: - velkoobchodní i maloobchodní prodej stavebnin - veškeré zemní práce a výkopové práce - nákladní automobilová mezinárodní a vnitrostátní doprava - pila - výroba řeziva.

Truhlářská výroba: - kuchyně - vestavěné skříně.

Naše společnost Josef Bártl, sídlící v okrese České Budějovice, se specializuje na stavební činnosti jako jsou zemní práce, bourací práce, demolice staveb bouracím kladivem a výstavbu inženýrských sítí. Naše činnost: - zemní práce - bourací práce - demolice bouracím kladivem - inženýrské sítě Sídlíme v obci Dívčice na ulici ...

Geodetické a kartografické práce: - vyhotovení geometrických plánů - vytyčení vlastnických hranic pozemků (vytyčovací náčrt, protokol o vytyčení) - vytyčení stavby - zaměření inženýrských sítí - polohopis, výškopis pro projekt - zaměření skutečného stavu objektu - ortofoto fasády budovy - vyhotovení tematických map.

Naše firma Jaroslav Vacek sídlící v Táboře Vám nabízí veškeré výškové práce, a to nátěry a mytí budov a dále opravy a montáž konstrukcí a fasád horolezeckou technikou. Služby: - nátěry a mytí budov - opravy a montáž konstrukcí - fasádní práce - využití horolezecké techniky Sídlíme v Táboře na ulici Moskevská 2717.

Firma poskytuje běžné služby v elektrotechnice od roku 1993. Zaměřuje se zejména na opravy elektroniky a na automatizační techniku.

Firma Roman Škvára provádí zednické práce, rekonstrukce bytových jader, půdních vestaveb, montáž sádrokartonových systémů, malířské práce a další práce.

Truhlářství, výroba: - stoly - židle - kuchyně - knihovny - dveře

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Služby: Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž střešních oken Dodávka materiálů Nadstandardní záruky

Frézování - soustružnické práce Strojírenská výroba - ozubená kola - stroje PRO zpracování bioodpadů Kovodílna

Všem kteří mají rádi kvalitně odvedenou ruční práci a kvalitní přírodní materiály, především pak přírodní kámen, firma Kamenictví Vondrášek nabízí různé druhy kamenických prací oprava a výroba kamenných pomníků, včetně montáže oprava a čištění kamenných uměleckých děl (sochy, kašny.) čištění a pískování kamenných schodů a soklů prodej ...

Nabízíme komplexní geodetické práce: zaměření budov ke kolaudaci, věcná břemena, rozdělení pozemků, vytyčování hranic pozemků, mapové podklady pro projekty, zaměření inženýrských sítí, dokumentace skutečného provedení stavby. Poskytujeme poradenství v oboru katastru nemovitostí. Kromě okresu Strakonice působíme i v jižních, západních a ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na zakázku - okna, dveře

Služby: - dodatečné zateplení oken pomocí izolačního dvojskla, plastových rámů a BET systému

Oprava, servis: - plynové kotle - plynařské práce.

Veškeré zednické práce. Montáž a pronájem lešení.

Provádíme veškeré stavební a jiné práce. Provádíme suché stavby, betony, omítky. Dale výkopové práce.

Společnost Vladimír Slipka provádí veškeré zemní práce stavebním strojem JCB - 3CX. Zajistíme výkopy základů, terénní úpravy rovinných i svažitých terénů, zahrnovací práce a také výstavbu zpevněných ploch. Sídlíme ve městě Lišov nedaleko Českých Budějovic. Provádíme tyto práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - rovnání, svahování ...

Zednické práce: - fasády - koupelny a sociální zařízení - půdní vestavby - hrubé stavby - nebytová výstavby - rodinné domy - přestavby a přístavby - rekonstrukce bytových jader - rekonstrukce bytů - rekonstrukce panelových domů - rekonstrukce rodinných domů.

Společnost KAMLACH & spol.s r.o sídlící v Českém Krumlově provádí tesařské, klempířské a pokrývačské práce. Zaměřujeme se na realizaci nových střech, rekonstrukci a opravy starších střech. Dodáváme střešní krytiny značek BRAMAC, TONDACH, KM BETA, CEMBRIT. Činnost: - tesařské práce - pokrývačské práce - klempířské ...

Společnost SBS DŘEVOSTAVBY, s.r.o se zabývá projekcí a realizací dřevostaveb.

Malířské, natěračské a lakýrnické práce.