Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Práce: -stavební -zemní -zednické -obkladačské (obklady) -dlaždičské (dlažby) -tesařské -pokrývačské -malířské -natěračské -projektové (projekce). Činnost: -obchodní. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál (stavebniny) -zdicí materiál -cihly -vápno -cement -písek -tvárnice -hurdisky ...

datum zániku: 13.12.2010 Práce: -pokrývačské. -tesařské.

Práce: -tesařské -klempířské.

Truhlářství. Výroba: -okna dřevěná, provedení EURO (eurookna) -okna špaletová a dřevěná se sklem DITHERM -dveře venkovní EURO, balkónové EURO, vnitřní masiv, vnitřní dýhované -vrata -interiéry -nábytek kancelářský nábytek, kuchyně včetně dodávky, vestavěných spotřebičů -šatní stěny a vestavěné -skříně, ložnice, komody, dětské pokoje, ...

Práce: -tesařské -krovy -obložení -stropy -chaty, přístřešky, altány, altánky. S dodávkou i bez dodávky materiálu. Tel. číslo neexistuje.

Výroba: -tesařské a sádrokartonářské práce.

Výroba, montáž: -klempířské prvky -veškeré klempířské práce -montáž žlabů svodů, plech. krytin -oplechování komínu, štítu atd. -pozink, měď, titanzinek, hliník. -sněhové zábrany, střešní okno Velux, okna roto -pokrývačské -drobné tesařské.

Stavební a řemeslné práce: -truhlářské -lešenářské -zednické -tesařské.