ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Topo-vodo-plyn. Plynoinstalační, vodoinstalační a topenářské práce. Podlahové topení Jádrové vrtání.

Elektroinstalační a vodoinstalační práce.

Topenářské práce Vodoinstalační práce Montáž podlahového topení Rozvody vzduchu Jádrové vrtání

Řemesla, práce: -plynoinstalační -topenářské -sádrokartonářské -zednické -vodoinstalační Montáž, maloobchod, prodej: -solární systémy -tepelná čerpadla

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce.

Topenářské práce. Montáž plynového zařízení Vodoinstalační práce.

Výroba: -elektrokotle, rozvaděče. Revize elektrických zařízení. Montáž: -ústřední topení. -teplovodní, elektrické podlahové vytápění. Vodoinstalatérské práce(plastové). Opravy: -automobilů(vozidel) -motocyklů. Prodej, dodávka: -destilovaná voda pro technické, lékařské a kosmetické účely v balení 1, 2, 3, 5, 10 a 1000 ...

Správa budov a revize, elektroinstalace, vodoinstalace, plynoinstalace, topenářství, servis a údržba bazénu, střechy a fólie, truhlářství.

Práce, vekoobchod, maloobchod: - instalatérské, - topenářské, - vodoinstalatérské.

Služby: -veškeré instalatérské práce. Půjčovna nářadí.

Nonstop servis, oprava: -tel.777725151 -plynové kotle, kotel DAKON, IMMERGAS, THERM, VIADRUS, DESTILA, GASEX, KARMA, MORA, GAS -plynové ohřívače QUADRICA, JOHN WOOD, DRAŽICE, TATRAMAT. Prodej: -vodoinstalační materiál -vybavení koupelny -sporáky MORA -radiátory (panelové a hliníkové) -obklady a dlažby (Lasselsberger, ...

Vodoinstalatérské, topenářské a plynárenské práce.

Topenářské a instalatérské práce včetně rekonstrukcí koupelen.

Plynoinstalační, topernářsk, vodoinstalační práce.

Vodoinstalatérství, topenářství. Rekonstrukce bytových jader a zařizovacích předmětů. Výměnu ležatých rozvodů a stupaček. Opravuji splachovací baterie.Nonstop pohotovost.

Provádíme veškeré instalatérské a výkopové práce. Za rozumnou cenu Vám opravíme prasklý kohoutek, ucpaný sifón nebo postavíme či zrekonstruujeme Vaši koupelnu. Nabídky a prohlídky provádíme zdarma. Veškeré materiály bereme přímo od výrobců a proto si můžeme dovolit přívětivé ceny.

Montáž, repase: -technologická zařízení -kotelny, výměníkové stanice -potrubní rozvody včetně strojoven VZT* -ústřední topení, podlahové vytápění -potrubářské práce (i zemní výkopové). Výroba, montáž, opravy, rekonstrukce, revize: -tlaková zařízení, plyny-topné (středotlak, nízkotlak) (zemní plyn) -plyny technické, medicinální ...

Řízené kvašení a chlazení vína. Instalatérství. Inženýrská činnost. Solární panely. Zámečnictví, zámečnické práce, Obchod s hutním materiálem. -obráběčství a strojírenská výroba -prodej hutního materiálu -zhotovení výpalků z plechu.

Instalatérské práce.

Vodoinstalační práce: -obkladačské práce -instalatér -plynové kotle -montáž rozvodů vody, topení, plynu -podlahového vytápění -rekonstrukce koupelen.

Montáž, servis: -plyn -voda -topení.

Práce: -instalace plyn, topení -vodoinstalace. Rozvody: -topení-vytápění -ústřední -etážové -podlahové. Domovní plynovody, středotlaké a nízkotlaké přípojky. Možnost splátek-leasing.