ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Stavební firma: - novostavby, vestavby a nástavby (podkroví a bytová jádra), - rekonstrukce domů a bytů - zemní práce, hrubé stavby - krovy, střechy, fasády - elektroinstalace, rozvody vody, kanalizace, plynu a topení - obklady, dlažby, sanita - rychlé havarijní opravy.

Domácí kutil: - drobné opravy v domácnostech a kancelářích.

Sádrokartonářské práce Stavební práce i rodinné domy Zednické práce Instalatérské práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis - plynové spotřebiče Vodoinstalační práce.

Kompletní instalatérské, topenářské, plynařské práce. Instalatér, topenář, plynař.

Topenářské práce. Instalatérské práce.

Dodávky na klíč ve stavebnictví. Pozemní a inženýrské stavitelství: -bytová a občanská výstavba -haly, výrobní a skladové prostory -rodinné domky -nadstavby, přestavby, půdní vestavby -sádrokartony -zateplení objektů a fasád (polystyren, minerální vata) -rekonstrukce a změny bytových jader. Řemeslné práce: -obkladač, dlaždič, ...

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Servis- gastronomická zařízení Vodoinstalační práce.

Topenářské práce Instalatérské práce. Optimalizace projektu Vodoinstalace Ústřední vytápění Výměna plynových kotlů Výměna plynových ohřívačů Odpady a kanalizace Podlahové vytápění Zařizovací předměty.

Plynoinstalační práce Montáž - solární systémy Topenářské práce Návrhy a realizace - koupelny Instalatérské práce.

Řemeslnické práce: - plynoinstalační - topenářské - vodoinstalační. Montáž: - centrální vysavače.

Montáže vnitřních rozvodů vody a kanalizace: - kompletní montáž topení - podlahové topení - rekonstrukce bytových jader - montáž, oprava, revize plynových zařízení.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce. Vodo-topo-plyn.

Plynoinstalační práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce. Vodoinstalatérské práce. Instalatér.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2001 a ISO 14001:2005. Řemeslnické práce: -topenářské -instalatérské - zámečnické -kompletní elektroinstalační práce včetně. Služby: -montáž, ověřování a provádění odečtů bytových vodoměrů TUV a SV -výměna otopných těles a rekonstrukce rozvodů ÚT, TUV a studené vody vč. odpadů -montáž ...

Montáž - solarní systémy Montaž - topné systémy montáž, výměna - rozdělovače topných nákladů Servis - plynové kotle FERROLI Servis - ohřívače vody JOHN WOODS Montáž - rozvody vodyvýměna, montáž - vodoměry.

Stavební firma: - novostavby, rodinné domy - rekonstrukce staveb - zateplování fasád - projektová dokumentace vč. stavebního povolení, projekce - statické posudky - bourací a demoliční práce - veškeré zemní práce - vodoinstalace, elektroinstalace.

Vodoinstalační práce. Instalaterství, topenářství.

Plynoinstalační práce Topenářské práce Vodoinstalační práce - koupelny, přípojky Instalace a servis kotlů Vnitřní přípojky plynu, instalace plynu 606 489 775 - p. Kynický Josef

Hodinový manžel. Stavební, zednické práce. Montáž nábytku, polic, světel. Řemeslné, zámečnické práce, drobné elektrikářské práce. Malířské a tapetářské práce, pokládka koberců. Stěhování nábytku. Údržba zeleně, úprava trávníků.

Instalatérské a topenářské práce, rekonstrukce bytových jader. Nabízíme instalatérské i topenářské práce od výměny vodovodních baterií až po rekonstrukce bytových jader, rozvodů vody či výměny otopných těles a kotlů. Veškeré služby jsou určeny pro Brno i okolí.

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Montáž, opravy, rekonstrukce, revize a zkoušky: - vyhrazená tlaková zařízení a tlakové nádoby - kotle. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Montáž: - podlahové vytápění - ústřední vytápění Rekonstrukce - bytová jádra Instalace: - rozvody vody.