ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
SUCHÁ MONTÁŽ A JE TO V SUCHU. Veškeré stavební práce. Řemesla: -elektrikář nn do 1000 V -zedník -obkladač -vodař -podlahář -topenář -plynař. Zajistíme v subdodávce spolehlivými a ověřenými firmami. Poradenství, cenová nabídka a montáž: -suchá výstavba -sádrokartony KNAUF na základě certifikace a RIGIPS -půdní nástavby, ...

Řemeslnické práce: -topenářské, instalatérské, plynařské. -vodoinstalace -kanalizace -ústřední topení -kotelny a výměníkové stanice (kotelna) -domovní a průmyslové plynovody -tepelné izolace -měření a regulace -projekční činnost v uvedených oborech.

Rozvody: - plyn - voda. Prodej, montáž: - tepelná čerpadla - topení, krbová kamna s výměníkem.

Montáž plynových kotlů Protherm, Ariston, JUNKERS, Dakon, Baxi. Prodej, montáž plynové hořáky, topidla, tepelná čerpadla, zásobníky TUV, regulace, rozvody topení, podlahové topení. Montáž rozvodů vody, odpádů, kanalizace. Dále nabízíme prodej a montáž radiátorů a konvektorů. Plynoinstalace.

Stavební firma. Služby v oboru stavebnictví a instalatérství.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Vodoinstalatérské a topenářské práce.

Zařízení firmy Wiesmann. Obchod, prodej, montáž, modernizace, rekonstrukce, opravy, servis, havarijní služba: -topný systém, termoizolační ventily -kondenzační kotle -solární systémy pro vytápění a ohřev vody -topení (podlahové, ústřední) -topné systémy, výměna radiátorů -vodoinstalace -kotel doplníme solárním ohřevem -kotle (kotel), ...

Montáže rozvodů: -topení -voda -zemní plyn: -domovní přípojky -kotelny bez omezení výkonu -středotlaké rozvody -propan butan: -instalace nádrží -podlahové vytápění -kotelny. Rozvody v plastech a mědi. Prodej: -instalační materiál -kotle všech značek. Drobné stavební práce.

Práce: - plynařské - topenářské - vodoinstalace

Instalatérské, topenářské a zednické práce.

Topenářské a instalatérské práce.

Vodo, topo, plyn. Vodařské, instalatérské, topenářské práce. -rekonstrukce, modernizace koupelen -přívod vody -oprava, servis, montáž, realizace -vodovod, plynovod -kontrola úniku plynu -prodej vodoinstalační, topenářský materiál.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Instalatérské, topenářské a plynařské práce.

Firma je držitelem ISO 9001/2001. Nové instalace TZB, práce, dodávky na klíč, opravy, rekonstrukce: -voda, topení, plyn, VZT (vzduchotechnika): -kanalizace vnitřní a venkovní: -vodovodní řady -vnitřní rozvody vody včetně zařizovacích předmětů, saniter (ZTI) LAUFEN, JIKA (vana, umyvadlo, WC), tuzemské i zahraniční ...

Výroba, služby: -topenářské práce -plynařské práce -vodoinstalační práce.

Práce: -vodoinstalační -topenářské -plynařské.

Provádíme: -veškeré stavební práce -elektroinstalace -montáže hromosvodů -domovní telefony -zabezpečovací systémy -vodoinstalace -plynoinstalace -instalace topení a kotlů -opravy a zeteplování fasád -opravy sakrálních památek a historických budov.

Instalatérské a topenářské práce. Rozvody vody, topení a plynu vč. revize, odpadní potrubí vnitřní. Rekonstrukce bytových jader. Elektroinstalace zajistíme. Další provozovna: -664 51 Šlapanice Čechova 11 608 478 280