TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Milan Sochocký se zaměřuje na zednické i obkladačské práce a realizaci fasád.

Miroslav Pospíchal se zaměřuje na zednické práce a obklady.

Pavel Hospodka se zaměřuje na stavební a zednické práce.

Vodoinstalatérství Zednictví

Tomáš Posekaný se zaměřuje na zednictví, malířství, lakýrnictví, natěračství, pokrývačství, tesařství a izolatérství.

Josef Michal se zaměřuje na zednické i obkladačské práce, zateplení fasád a montáž sádrokartonu.

Jiří Němec se zaměřuje na omítky v interiéru i exteriéru, stavební práce, zateplování fasád a pokládku podlah.

Jiří Zich se zaměřuje na obkladačské, instalatérské, zednické a zámečnické práce.

Instalatérské, topenářské a zednické práce.

Zemní práce - výstavba inženýrských sítí Zednické práce Meliorační práce Úpravy toků

Elektroinstalační práce Stavební práce

Firma byla založena roku 1990. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zahradní keramika -obklady, dlažby -kovový zahradní nábytek -kovové ozdobné mříže, zábradlí, ploty a brány. Výroba: -ozdobné kovové ploty. Služby: -nákladní autodoprava-Avie s plachtou, LIAZs HR -zednické práce.

Obkladačské práce Zednické práce a rekonstrukce - koupelny

Topenářské práce Montáž - podlahové vytápění Zednické práce, rekonstrukce - koupelny - bytová jádra Vodoinstalatérské práce, montáž - vodoměry (domovní a bytové) - potrubí (kanalizační a odpadní)

Stavební práce Zednické práce

Zednictví - stavitelství, fasády, rekonstrukce - bytová jádra

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Práce, služby: -stavební -zednické -instalatérské.

Firma Leonidas Pavlidis se sídlem ve Velkém Meziříčí se zabývá především zednickými pracemi. Nabízíme zdění z kamene i ze smíšeného zdiva. Současně provádíme také obkladačské práce. Působíme především v rámci okresu Žďár nad Sázavou.

Služby: - opravy a údržby v domácnosti - práce malíř, zedník, zámečník, elektroinstalatér - montáž sádrokartonů - hodinový manžel. .

Štukatérské práce, štukatérství: -rekonstrukce historických fasád -dekorativní výzdoba interiérů -výroba odlitků, odlitky -dle náčrtů, výkresů