NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Kr - nava, s.r.o.se specializuje na kovoobrábění na frézkách a soustruzích a na zámečnické práce a svařování pomocí plynu, CO a elektriky.

Společnost ZELTWANGER AMT s.r.o. provádí: - frézování - soustružení - svařování plechových konstrukcí

Práce: - brusičské, broušení - rovinné broušení - ostření - vrtáky, frézy, nože a pilové kotouče - dělení materiálu - plechy, tyčový hutní materiál - kovoobrábění, obrábění kovů: - soustružení - frézování - horizontální vyvrtávání - zámečnické, zámečnictví - práce na ohraňovacím a vystřihovacím lisu: - vystříhávání - ...

Stavební činnost: -pozemní stavby -dopravní stavby -komunikace -zpevněné plochy -autodoprava -prodej stavebního materiálu -nákup a prodej realit -projekční činnost -inženýrské sítě. Výrobní středisko: -stavební výroba -zámečnická výroba -elektro -zdravotechnická instalace -topení, plynoinstalace -stavebniny. Zámečnická ...

Tesařské práce Izolatérské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Zámečnické práce

Zámečnické práce, výroba, zámečník: -vyrábíme brány, schody, zábradlí, mříže a různé ocelové konstrukce do hmotnosti 5 tun. Kontejnery: -výroba natahovací kontejnery dle vašich požadavků, podvozky. Kontejnery vyrábíme: -s otevíratelnými bočnicemi pro převoz těžkých sypkých hmot (např. štěrk, písek, suť…) -velkoobjemové přo převoz odpadu ...

Vekuban, s.r.o.se specializuje na malby, bezpečnostní a protiplísňové nátěry, LED osvětlení a na mobilní pískování.

Zámečnické práce, stavební zámečnictví: -branky, brány, ocelové konstrukce, výkladce, zábradlí -garážová vrata -oplocení, zábradlí.

Velkoochod, maloobchod spojovacího materiálu. Kovoobrábění, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámečnické práce. Galvanizace kovů.

Společnost IMPACT INDUSTRY BRNO je nositelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a enviromentálního auditu ISO 14001:2005. Výroba: -p. Vejvoda, mobil 731 504 697 -ocelové konstrukce, OK -svařence (MIG, MAG) -dělení materiálu -zpracování plechu do 60mm (laserové, plazma vypalování, vysekávání, ohýbání, svařování) -obrábění (soustružení, ...

Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO 9001:2001 a certifikátu požárních výplní. Zaměření, výroba, prodej, montáž: -hliníková okna, dveře -garážová vrata -prosklené fasády -zimní zahrady. Služby: -zámečnické práce. Zastoupení značek SCHÜCO, HEROAL.

Společnost MAPLAST CZ, s.r.o. se zabývá výrobou plastových dílců a nabízí komplexní řešení výroby precizních forem a nástrojů a vstřikovaní komplikovaných plastových dílců. Činnost společnosti je rozdělena do pěti základních kategorií: - návrh a vývoj plastových dílů dle požadavků zákazníka, návrh a vývoj forem - výroba forem - broušení, ...

Společnost KOVOLIT Česká, spol. s r.o. sídlící v Jihomoravském kraji se již více než 50 let specializuje na výrobu hliníkových odlitků litých do bentonitového písku a kokil. Na základě dlouholetých zkušeností v této oblasti výroby, a tím pádem velké znalosti oboru, nabízíme pouze kvalitní a přesné výrobky. Našimi hlavními odběrateli jsou především ...

Společnost POTIOREK, s.r.o. pracuje v oblasti strojírenské výroby, zaměřuje se na realizaci konstrukcí, jejich montáž a povrchovou úpravu.

Společnost Wiretech s.r.o. se zaměřuje na spojovací techniku, zpracování kabelů, odporové svařování a uoltrazvukovou technologii.

Společnost KOVOKASAL se zaměřuje na CNC obrábění pro kusovou i sériovou výrobu a při spolupráci s externí firmou se mohou postarat také o tepelné zpracování a povrchovou úpravu.

Výroba: -podlahové rošty -schodové stupně -příchytky k roštům. Služby: -atypické rozměry -úpravy řezem -žárový zinek -povrchová ochrana. Výroba: -klempířství -zámečnictví. Výroba, montáž: -ocelové konstrukce. Obchodní činnost. Celní deklarace. Provozovna: -u hřiště areál.

Předmětem činnosti společnosti TMK construction s.r.o. je především výroba strojů, zařízení, kovovýroba a zámečnictví.

Společnost nabízí širokou škálu výrobků lišící se rozměry, hmotností, zvoleným materiálem, povrchovou úpravou a dalšími faktory. Výrobky mohou být brány, vrata, lustry, lampy, kování na dveře, židle, stoly, zábradlí a mnoho dalšího.

Společnost se zaměřuje na výrobu bran, branek, plotů a zábradlí. V rámci této činnosti zajišťuje kromě výroby také vizualizaci, povrchovou úpravu a montáž. Dalšími činnostmi je drobné obrábění, broušení, svařování a opravy drobných konstrukcí.

Služby: - zámečnictví, sváření a obrábění kovů - výroba vzorků, návrh na změnu technologie výroby - zpracování a kontrola zakázek - balení a expedice

Střechy a stavby od A do Z. Klempířství, zámečnictví, tesařství, pokrývačství, zednictví. Práce: -klempířské -plechové střešní krytiny LINDAB, RANILLA -falcované plechové krytiny pozink, titanzinek, měď -pokrývačské: -montáž střešní krytiny BRAMAC, KM BETA, TONDACH -montáž střešních oken, okna, okno VELUX, ...