NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Již od roku 2001 se naše společnost věnuje zpracování plechů. Zaměřujeme se na vy´voj a zakázkovou vy´robu konstrukčních dílů i cely´ch sestav. Díky týmu zkušených pracovníků zvládáme velké množství kusovy´ch i středně sériovy´ch zakázek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit. Budeme se těšit na případnou spolupráci.
SINOP SMP s.r.o. - výroba plechových dílů
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Nabízíme svařování hliníku a nerez oceli. Vyrábíme jednoúčelové stroje a zařízení na zakázku. Práce: - svářečské - kovoobráběčské - strojní zámečnické - nástrojářské.

Vývoj, výroba, ostření speciálních rotačních a stacionárních řezných nástrojů pro třískové obrábění. Nabídka upínacích systémů a speciálních nástrojů s výměnnými břitovými destičkami. Vývoj, výroba nástrojů pro ozubení. Dodavatel komponentů pro automobilový, hydraulický, elektrotechnický, energetický a letecký průmysl.

Kovovýroba, strojírenská výroba: -svařované ocelové konstrukce -díly pro jeřábové věže 5-10 tun, věže a podvozky stavebních jeřábů -lanové vrátky pro lodě, lodní a kotevní vrátky -díly stavebních a důlních strojů -lopaty, radlice pro stavební stroje -silniční válce, bandáže pro stavební stroje -zařízení pro třídění surovin ...

Společnost SpindleWorks s.r.o. provozuje zámečnickou a nástrojářskou dílnu v podhůří Beskyd s desetiletou praxí v oblasti prototypizační, kusové a malosériové kovovýroby.

Společnost Element Display s.r.o. se zaměřuje na CNC obrábění plechů a výrobu stojanů, držáků a výrobků pro manipulační a skladovací techniku.

Společnost Moravská lakovna s.r.o. realizuje povrchové úpravy kovových dílů - tryskání a lakování

Společnost LABARDIN SEAL s.r.o. se zaměřuje na svařování, CNC obrábění, ohýbání a výrobu prototypů z plastů a kompozitních materiálů.

Společnost PROHYDRAL s.r.o. se zabývá výrobou hydraulických bloků a systémů, vrtáním hlubokých otvorů, nástrojářstvím a broušením.

Výroba mříží, zabezpečení sklepních prostor, zámečnické práce, údržba domovního fondu, opravy po vloupání

POVRCHOVÁ ÚPRAVA KOVŮ: - galvanické zinkování v kyselé lázni - na závěsech - v bubnech - fosfátování na bázi Zn a Mn - nanášení laku DELTACOLL. Certifikace dle norem: - ISO 9001:2008 - ISO/TS 16949:2009. Naše společnost je subdodavatelem automobilového průmyslu.

Forma provádí povrchovou úpravu materiálu tryskáním. Provádí tryskání suchým ledem a pískování. Zajistí povrchovou úpravu strojů a konstrukcí.

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Výroba komponentů a náhradních dílů na tuzemský trh.

KPTECH, s.r.o. Ostrava. Certifikát jakosti: ČSN EN ISO 9001:2009 ČSN EN 14001:2005 ČSN OHSAS 18001:2008 Certifikátu v oblasti katodové ochrany ČSN EN 15257:2007 Certifikát pro výstavbu, provoz a údržbu protikorozních zařízení GAS - G -0

Zpracování plechů: - CNC vysekávání (řez CNC laserem) - CNC ohýbání. Svařování černého a nerezového materiálu (ocel, nerez, hliník a jeho slitiny). Zámečnická výroba. Lakování (práškové, mokré). Provozovna: - Hranická 505, 75361 Hranice - Drahotuše.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Výroba: - plastové komponenty pro automobilový průmysl. Vstřikování. Lisování, lisařské práce.

Společnost AGS-DUO, spol. s r. o. nabízí služby v oblasti kovovýroby. Provádíme kovoobrábění, pálení na CNC strojích, soustružnické a frézařské práce, svařování, tvarování materiálu za tepla a také dělení materiálu. Sídlíme v obci Štěpánkovice, okres Opava. Kovovýroba, výroba: - kontejnery od 3 m3 do 22 m3 - drobné konstrukce - autobusové ...

Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního partnera pro vaše strojírenské projekty, pak je LUDIN Components s.r.o. tou pravou volbou pro vás. LUDIN Components s.r.o. je dynamická strojírenská firma, která přináší kreativní a kvalitní řešení pro vaše výrobní potřeby. Od svého založení v roce 1991 kdy začínala jako malá zámečnická výroba, si ...

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Zakázkové kovoobrábění. Obrábění: -dřevo -kovy -plasty. Soustružnické práce. Výroba soustružených dílů na dlouhotočných soustružnických CNC automatech.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.